КУБОК — У ЗВЯГЕЛЬСЬКИХ ВЕТЕРАНІВ

У футбольному турнірі серед ветеранських команд, де вік гравців не нижче сорока років, що був проведений на батьківщині відомого у футбольному світі Сергія Ковальця — в м. Красилів Хмельницької області, взяло участь три збірних, що представляли Закарпаття, Поділля, Полісся. До участі в турнірі допустилися чемпіони різних регіонів. Очікувався навіть приїзд команди з Ізраїля, однак представників «землі обітованої» не дочекалися. Сам турнір був присвячений 65-й річниці визволення України від фашистських загарбників.
Від Поліської територіальної зони були заявлені чемпіони Житомирщини, серед ветеранів — гравці Новограда-Волинського.
Як розповів Віктор Гриценко, котрий постійно опікується справами футбольних ветеранів, у першому матчі звягельчани перемогли суперників із Закарпаття з рахунком 2:1. У наступному поєдинку з таким же рахунком нам вдалося перемогти господарів змагань і здобути кубок, що був встановлений для команди-переможниці. Цей почесний приз отримав капітан нашої збірної Геннадій Челядін. До речі, саме він був визнаний кращим голкіпером турніру і відзначений особистим пам’ятним призом.
А нагородження збірної ветеранів Новограда-Волинського, що мало відбутися у минулу суботу і було скасовано через епідемію грипу, перенесено на невизначений термін.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ