СИВОЧОЛИЙ ЮВІЛЕЙ ПЕТРА АНДРІЙОВИЧА АЛЄЙНІКА

СИВОЧОЛИЙ ЮВІЛЕЙ ПЕТРА АНДРІЙОВИЧА АЛЄЙНІКА

Із привітаннями та подарунками 25 листопада до оселі 95-річного ювіляра Петра Андрійовича Алєйніка завітали директор територіального центру з обслуговування одиноких непрацездатних громадян УПСЗН міської ради О.А.Мельник, голова Новоград-Волинської міської організації ветеранів К.М.Малов та голова ветеранської організації мікрорайону «Зелені» Б.М.Кончаковський.
Петро Андрійович прожив досить насичене та активне життя: з самого початку і до останнього дня був учасником Фінської кампанії; командував ротою, батальйоном автоматників під час Великої Вітчизняної війни – обороняв Сталінград та з боями пройшов до самого Берліну, визволяючи нашу країну від німецько-фашистських загарбників. У післявоєнний період багато років служив у Радянській Армії.
Прожиті роки наклали свій відбиток на стан здоров’я, і в даний час Петро Андрійович є інвалідом І групи.
У цей день від імені міського голови ювіляру висловили слова вдячності за людяність, мужність, доброту, самовіддану працю та активну участь у громадському житті міста. Від усього серця побажали здоров’я, бадьорості духу, довголіття та щастя й добробуту всій родині.
Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради