ГЕНЕРАЛЬНА РЕПЕТИЦІЯ ВДАЛАСЯ

ГЕНЕРАЛЬНА РЕПЕТИЦІЯ ВДАЛАСЯ

На міжнародному турнірі з карате-до, що відбувся у Львові 5 грудня, окремі новоград-волинські спортсмени провели завершальну перевірку власних сил перед кубком України, що одночасно стане етапом відбору до складу національної збірної України з карате-до.
Мова йде про чотирьох звягельчан — Анастасію Ванжуру, Сніжану Кубицьку, Андрія Хромушина й Анатолія Овсяннікова. Всі четверо на львівських змаганнях пробилися до числа призерів. Відмінно виступили дівчата: Ванжура й Кубицька перемогли у своїх категоріях. Хромушин і Овсянніков задовольнилися третіми місцями.
Усього на турнірі у Львові тренерський штаб клубу «Січ» і секції карате-до дитячо-юнацької спортивної школи задіяв 19 юних каратистів із Новограда-Волинського. Крім вищезгаданих, призові місця посіли ще п’ятеро наших земляків.
Урожайним на медалі видався турнір для Артема Кухарчука, який здобув перше й друге місця (серед однолітків і серед старших). Виступ одинадцятирічного Владислава Лучицького, за свідченнями тренерів, став справжньою приємною несподіванкою: Влад виграв срібло. Як для дебютного старту на таких серйозних змаганнях — чудовий результат.
Бронзовими призерами турніру стали Віталій Каратуша, Дарина Тарасюк (с.Несолонь) і Денис Денисюк.
Головний тренер новоград-волинської команди Петро Корнійчук відзначив відмінну організацію змагань львівськими колегами. Особливий акцент, за словами Корнійчука, львів’яни зробили на шоу — відчуття свята не покидало учасників, тренерів і глядачів упродовж усього турніру.
А змагання на кубок України, до яких так відповідально збираються підійти новоград-волинські каратисти, вже, як кажуть, на носі — відбудуться наприкінці цього тижня в місті Горлівка, що на Донеччині. Сподіваємося, що звягельчани гідно пройдуть сито відбору, й представлять наше місто на чемпіонаті Європи з карате-до, що запланований на 2010 рік у Туреччині.
Олег БРЮХАНОВ