СЕКРЕТИ БАБИ ДУНІ

Я — баба Дуня. Провидиця-екстрасенс-знахарка з дванадцятого коліна провидців-екстрасенсів-знахарів, посланих на планету Земля з Великого Космосу в часи великого протистояння!
Бачу майбутнє і минуле. Розгадую сни. Знімаю наговори, навроки, порчу. Звільняю від пристріту, від переляку, від надмірного неляку, від домових, від енергетичних вампірів, від поганих сусідів. Виганяю нечисту силу.
Допомагаю жінкам повернути чоловіка, чоловікам — жінок. Можу навпаки витурити їх з дому. Приборкую сварки, розпалюю їх.
Виводжу із запою. Уводжу в запой.
Піднімаю по службовій драбині. Опускаю вниз. Дам поміч у бізнесі, в роботі, в навчанні, на відпочинку на природі, на полюванні, на рибалці, у збиранні грибів, у прибиранні в хаті, в городі… Знаходжу в хаті чи в городі зариті скарби, бідони із самогоном, місця, де сусіди закопали порчу.
Допоможу придбати авто, дім, квартиру, дачу, земельну ділянку, яхту, посаду міністра і вище.
Поверну втрачене кохання. Причарую будь-кого до будь-чого.
Відновлюю чоловічу силу. Лисих роблю волосатими, волосатих — лисими. Повних — худими, худих — повними. Низьких — високими, високих — низькими. Мовчазних — балакливими, балакливих, щоб їх заціпило.
Лікую від глухоти. Хто багато чує, — приглушую.
Допоможу зняти депозити, взяти кредит, касу, банк. Убережу від тюрми, пригрію, нагодую, посаджу. При потребі.
Піднімаю бурі, рейтинги. Просуваю в кандидати на будь-які пости.
Чищу від екземи, лишаїв, податкової інспекції тощо.
А тепер — я входжу в астрал! Лечу в Космос! Словом, туди, у вічність! Коли повернуся, — звертайтеся! Всім допоможу! Всіх вилікую!
Ваша баба Дуня, провидиця-екстрасенс-знахарка з дванадцятого коліна провидців-екстрасенсів-знахарів, посланих на планету Земля з Великого Космосу в часи великого протистояння.
Звернення записав Микола МАРУСЯК