СНІГОПАД ПОДАРУНКІВ ВІД СТРАХОВОЇ ГРУПИ «ТАС»

СНІГОПАД ПОДАРУНКІВ ВІД СТРАХОВОЇ ГРУПИ «ТАС»

10 грудня 2009 року сталася подія, якої чекали багато автолюбителів нашої області та й усієї України. Цього дня визначилися переможці першого розіграшу подарунків, що відбувся в рамках акції «3 в 1». Нагадуємо, що акція «3 в 1», в якій клієнти Страхової Групи «ТАС» отримають у вигляді подарунків карти поповнення рахунків операторів мобільного зв’язку і пальне для своїх авто, стартувала 9 листопада і триватиме до 31 січня 2010 року. Так що стати одним з учасників і переможців може кожен з нас. Долучитися до неї дуже просто, — достатньо придбати у найближчому офісі страхової групи «ТАС» поліс автоцивілки (ОСЦПВ) та заповнити анкету учасника акції.
Акція набула великого резонансу серед поліщуків. Тільки за перший місяць до неї приєдналися близько 10 тисяч жителів області. Всі вони не тільки отримали картки поповнення для своїх мобільних телефонів, але й з нетерпінням чекали 10 грудня, коли в Києві відбувся перший розіграш пального (всього ж таких розіграшів заплановано 3). Із задоволенням повідомляємо, що перший щасливчик з нашого міста вже отримав у подарунок повний бак бензину для свого автомобіля — це Василь Анатолійович Зінчук, який проживає по вулиці Надслучанській.
Незабаром пройдуть ще два розіграші подарунків для учасників акції, вони відбудуться 11 січня і 11 лютого. Сердечно вітаємо переможця, а решті нагадуємо, що приєднатися до акції від Страхової Групи «ТАС» і гарантовано отримати подарунки, можна в будь-який день до 31 січня 2010 р. включно.
Олександр ГЕМБАРСЬКИЙ
Фото Віктора ТИМОЩУКА