ЖИТЕЛЬЦІ ЗВЯГЕЛЯ ВИПОВНИЛОСЯ 100 РОКІВ

ЖИТЕЛЬЦІ ЗВЯГЕЛЯ ВИПОВНИЛОСЯ 100 РОКІВ

12 січня жительці Новограда-Волинського Бондар Надії Миколаївні виповнилося 100 років. З цією знаменною датою від імені Президента України її привітав перший заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації В.І.Загривий. З подарунками до оселі 100-літньої ювілярки завітали: міський голова М.П.Боровець, заступник міського голови В.С.Титяневич, начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Л.В.Шутова та голова міськрайонного Товариства Червоного Хреста В.Н.Константинова. Всі гості висловили щиру вдячність Надії Миколаївні за людяність, щирість та самовіддану працю.
Побажали здоров’я, щастя, родинного тепла і добробуту. Надія Миколаївна Бондар народилась 12 січня 1910 року у м.Новоград-Волинський в сім’ї робітника. Родина була багатодітна — 15 дітей, але до зрілого віку дожило лише п’ятеро. Доля Надії Миколаївни не була легкою. До війни вона працювала кухарем у офіцерській столовій. Чоловік загинув на війні у 1942 році. Жінка залишилась із двома дітьми. Після визволення Новограда-Волинського знову працювала у військовій столовій. Останні роки працювала в позавідомчій охороні, звідти і пішла на пенсію. Наразі Надія Миколаївна має трьох доньок та чотирьох онуків.
Ювілярка прожила нелегке життя, гідне найвищої шани. Пройшла через воєнні лихоліття. Все життя працювала. Далеко не кожній людині вдається подолати столітній рубіж. А Надія Миколаївна залишається при цьому відкритою та щирою людиною.
Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради