НА ЗГАДКУ ПРО АФГАН

Двадцять першій річниці виводу радянських військ з Афганістану був присвячений традиційний турнір з волейболу серед чоловічих команд, в якому було заявлено 5 збірних. У першій групі «дебютанти» цьогорічних волейбольних турнірів, що представляли магазин будівельних матеріалів «Норма», без проблем розібрався з досить сильним суперником з с.Пилиповичі в двох партіях. У другій групі у першій грі зустрілися два військових колективи. У цьому поєдинку перевага волейболістів бригади над саперами також була явною 2:0. У другій групі в грі, де розігрувалося право грати у вирішальному поєдинку, зустрілися досвідчений клуб ВАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» та бригадні військовики. Перевага була на стороні хлібозаводівців у двох партіях.
У фінальному матчі, який було вирішено грати до трьох перемог, після перших двох партій рахунок був нічийний, така ж картина була на табло спортивного залу міської ДЮСШ, де проводився турнір, і після закінчення чотирьох партій. А у вирішальній партії волейболісти під керівництвом С.В. Канюки зуміли переломити хід зустрічі на свою користь, що було зафіксовано фінальним свистком головного судді турніру Валентином Стародубом. Це перший спортивний трофей, отриманий волейболістами даного колективу.
У грі за третє місце волейболісти з с.Пилиповичі впевнено переграли військовиків з рахунком 2:0.
Переможці турніру отримали в нагороду почесний кубок з портретами уродженців міста та району, котрі загинули в Афганістані. Нагороду вручив голова спілки воїнів-афганців Ю.М.Шевчук. Усі призери отримали разом зі спортивними відзнаками матеріальне заоохочення, запроваджене відділом з питань сім’ї, молоді та спорту Новоград-Волинської РДА.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ