ВІДКРИТО ПРИЙМАЛЬНЮ ДЛЯ ГРОМАДЯН

ВІДКРИТО ПРИЙМАЛЬНЮ ДЛЯ ГРОМАДЯН

Втілення цього проекту у життя стало можливим за кошти Світового банку в сумі 106 тис.грн., яке тривало понад п’ять років. Завдяки наполегливості начальника управління Лариси Шутової, Новоград-Волинське управління праці та соціального захисту населення єдине в області своєчасно оформило тендерну документацію, знайшло підрядника та практично за місяць провело ремонт старого приміщення.
Лише у 2009 році було остаточно вирішене питання про ремонтні роботи у нашому місті, яке наважилося в умовах фінансово-економічної кризи вести реконструкцію. За сприяння міського голови Миколи Боровця, рішучості та оперативності місцевих приватних підприємців — Віктора Чемериса (ТОВ «Еліта» — будівельна організація) та Сергія Канюки — у старому, пристосованому приміщенні УПСЗН, створено сучасну за європейськими стандартами приймальню для громадян (вул.Ушакова, 40, тел. 3-54-00). Вона працює за принципом «єдиного вікна».
За словами Лариси Валентинівни, в управлінні завжди людно, зокрема у 2009 році через установу прийнято документів у 25 тисяч громадян, які отримали 35 тис.грн. різних видів соціальних допомог.
Тому дуже важливо, щоб надання послуг новоград-волинцям проводилося у відповідних умовах.
Микола Боровець подякував Головному управлінню праці та соціального захисту населення в області в особі присутнього на урочистому відкритті приймальні заступника голови Василя Павлюка, підрядників — колектив будівельників ТОВ «Еліта» на чолі з Віктором Чемерисом — та побажав колективу подальших успіхів у роботі з надання соціальних послуг населенню. Василь Петрович пообіцяв продовжити надання допомоги міському управлінню, зокрема незабаром надійде нова комп’ютерна техніка для кожного працівника.
Відтепер відвідувачі мають змогу за єдиною заявою звернутися для отримання адміністративних та соціальних послуг будь-якого напрямку або юридичної консультації. Прийом громадян здійснюється спеціалістами відділу субсидій, побутового обслуговування інвалідів, одержувачів усіх видів соціальних допомог, соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради