НА КОЖНОГО — ПО МЕДАЛІ

НА КОЖНОГО — ПО МЕДАЛІ

Наймолодші спортсмени секції кіокушин-карате зуміли проявити свої найкращі бійцівські якості на всеукраїнському турнірі, який нещодавно провели на Київщині.
Як повідомив тренер Володимир Гусєв, зазвичай у цьому турнірі, присвяченому 8-му Березня, беруть участь тільки дівчата віком від 6 до 18 років. Цьогоріч, як виняток, до змагань залучили ще й хлопців двох вікових груп.
З-поміж новоград-волинців перші місця — у Богдана Борисюка і Крістіни Пашківської. Другі призери змагань — Ірина Супрункова, Євгенія Панова, Олександр Гусєв та Олександр Козубяк. Третє місце в Єгора Сарачинського.
До складу команди з Новограда-Волинського увійшли двоє вихованців секції карате, що діє в Баранівці. Дмитро Дехтярук став чемпіоном турніру, Сараян Ханарік — посіла третє місце.
Тренер відзначив, що визначення кращих у категоріях проходило за коловою схемою. А це значить, що спортсмени проводили поєдинки, так би мовити, кожен із кожним. Тож, з’їздили недарма — і призових місць здобули достатньо, і досвідом збагатилися.
Олег БРЮХАНОВ