КАФЕ ПІД КВАРТИРАМИ ПОЗБАВЛЯЄ СПОКОЮ!

КАФЕ ПІД КВАРТИРАМИ ПОЗБАВЛЯЄ СПОКОЮ!

Протягом довгого часу — трьох років — мешканці будинку №38 по вулиці Вокзальна, де мешкають залізничники — люди, які працюють по змінах, страждають від постійного високого рівня шуму у власних квартирах, через вбудоване кафе на першому поверсі. У даному закладі проводять різноманітні святкові заходи, як правило із супроводом живої музики, що і призводить до постійного шуму. Місцева санітарно-епідеміологічна служба неодноразово проводила заміри шумів та підтверджує, що рівень допустимого шуму перевищує норми. Досконало також чути стукіт підборів, а також скрегіт від столів та стільців, адже підлога — з плитки. Органи міліції періодично з’являються на виклики мешканців, та змушені заспокоювати людей і припиняти святкування. Окрім вищеперерахованих порушень, спеціалісти з відділу архітектури та містобудування міської ради у 2010 р. вивчали це питання. У ході перевірки було виявлено, що перекриття будинку є панельно-бетонне, а отже, дане перекриття та відсутність звукоізоляції сприяє проникненню шумів навіть на верхні поверхи. Мешканці зі своїми дітьми, у декого вони навіть грудні, не мають можливості спокійно відпочивати, робити уроки. Та, не зважаючи на усі порушення та постійні колективні скарги, місцева влада обмежується лише попередженнями щодо даного закладу, які не діяли і не діють протягом всього часу. У першу чергу хотілося б звернутися через редакцію «Звягель-Інформ» до міського голови з питанням:
«Скільки ще Вам потрібно порушень та перевірок, щоб нарешті зрозуміти, що даний заклад не дотримується встановлених норм, а, отже, не повинен існувати в житловому будинку, який не придатний для такого закладу?».
Мешканці будинку №38 по вулиці Вокзальна: Мартинюк С.Ю., Мартинюк В.О., Гарбовська В.Ф., Гарбовський В.Б., Грінь, Ткачик М.Ю., Ткачук І.І., Мартинюк В.Р., Мартинюк А.Е., Березовський О.А., Березовська В.С.