ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ СТАРТУЄ 15 ТРАВНЯ

ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ З ФУТБОЛУ СТАРТУЄ 15 ТРАВНЯ

\"ЧЕМПІОНАТНа минулому тижні відбулося засідання Житомирської обласної федерації футболу. Про це повідомляє неофіційний сайт команди «Звягель-750». Очікувалося, що обласні футбольні функціонери збираються для того, щоб провести жеребкування цьогорічного кубка Житомирщини — турніру, з якого, як правило, розпочинаються масштабні обласні футбольні змагання. Втім, це питання відклали до 14 квітня.
Натомість було обумовлено інші ключові дати. Зокрема, прийнято рішення, що футбольний сезон серед команд вищої обласної ліги, де, нагадаємо, братиме участь новоград-волинський «Звягель-750», стартує 15 травня. Матчі у першій лізі візьмуть початок днем пізніше — 16 травня.
Що ж до кубка області, то на засіданні федерації оголосили: турнір розпочнеться 17 квітня матчами 1/16 фіналу. «Звягель-750» долучиться до боротьби за трофей з 1/8 фіналу. Тож, до новоград-волинських футболістів та вболівальників великий футбол, вочевидь, прийде не раніше кінця квітня.
Докладніше про передстартові настрої у команді «Звягель-750», її завдання на сезон та інші футбольні й навколофутбольні події — читайте в одному з наступних номерів «Звягель-Інформу».
Олег БРЮХАНОВ