ЗАВЕРШИВСЯ СПОРТИВНИЙ МАРАФОН

Підійшов до свого завершення спортивний марафон за програмою районної спартакіади школярів. Останнім видом програми стали поєдинки з міні-футболу серед юнацьких команд ЗОШ І-ІІІ ступенів. До участі у змаганнях подали заявки представники усіх середніх шкіл, що свідчать про масове захоплення цим видом спорту серед школярів. Щоб потрапити до фіналу, було необхідно пройти відбіркове сито попередніх зональних турів. Це найкраще вдалося збірникам ЗОШ сіл Гульськ, Киянка, Пилиповичі, Повчине, Слобода-Романівська та смт Городниця. У фінальній частині змагань найбільш підготовленими у фізичному та технічному стані виявилися футболісти з Повчиного та Слободи-Романівської, котрі у підсумку виборювали звання переможців у фінальній грі.
Забивши п’ять голів у ворота суперника і пропустивши лише один у власні, звання чемпіонів спартакіади завоювали вихованці тренера А.М.Ничипорука (ЗОШ с.Повчине), у складі якої грали Сергій Сидорчук, Леонід Демчук, Павло Бригоцький, Андрій Бусленко, які продемонстрували найкращу підготовленість. Другими фінішували спортсмени, яких готував Ю.М.Павлюк.
У грі за третє місце збірники ЗОШ смт.Городниця з мінімальним рахунком 1:0 перемогли гульських футболістів. Команди готували відповідно В.П.Білий та А.В.Чечет. П’ятими фінішували збірники з с.Пилиповичі, шостими — з с.Киянка.
Переможці та призери традиційно відзначені дипломами районного відділу освіти та преміями, встановленими відділом у справах сім’ї, молоді та спорту.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ