МІСТО НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ПОСІЛО ПЕРШЕ МІСЦЕ

за показниками рейтингової оцінки економічного і соціального розвитку районів і міст області.
За результатами підсумків економічного і соціального розвитку області у І кварталі 2010 року у загальній рейтинговій оцінці місто Новоград-Волинський посіло перше місце. На другій позиції знаходиться Новоград-Волинський район, третій — Олевський район, четвертій — Коростенський, п’ятій — Баранівський.
Зазначимо, що місто Коростень у загальній рейтинговій оцінці займає 14 місце, місто Житомир — 18, місто Малин — 19, місто Бердичів — 20.
У сфері реального сектору економіки в І кварталі 2010 року перші 5 місць за показниками, що характеризують зазначену сферу, посіли місто Новоград-Волинський (1 місце), Ружинський район (2), місто Житомир (3), Андрушівський район (4), Брусилівський район (5).
Лідируючі місця в сфері інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності зайняли відповідно місто Новоград-Волинський (1 місце), Бердичівський район (2), Житомирський район (3), Володар-Волинський район (4), Олевський район (5).
Найкращих показників у сфері бюджету та фінансової діяльності підприємств досягли Чуднівський район (1 місце), Ружинський (2), Баранівський (3), Олевський та Попільнянський райони (4), Любарський район (5). Місто Новоград-Волинський ввійшло в десятку кращих підприємств і займає 8 місце.
У сфері соціального сектору місто Новоград-Волинський займає почесне 5 місце. Найкращі результати досягнуто у Новоград-Волинському районі (1 місце), місто Бердичів (2), в Коростенському районі (3), в місті Коростень (4).
У сфері споживчого ринку перші п'ять місць зайняли Романівський район (1 місце), Червоноармійський (2), Андрушівський (3), Попільнянський (4) та Олевський район (5). Місто Новоград-Волинський, на жаль, займає лише 13 місце.
Показники рейтингової оцінки економічного і соціального розвитку районів і міст області у І кварталі 2010 року свідчать про те, що в економіці міста Новограда-Волинського відбуваються позитивні зрушення.