ХРОНІКА 27/2010

ВИЛУЧЕНО НАРКОТИКИ
16 червня працівниками служби боротьби з незаконним обігом наркотиків затримано 21-річного мешканця міста, у якого вилучено три медичних шприца, які були наповнені рідиною бурого кольору та ще два шприца, наповнені рідиною рожевого кольору. При огляді помешкання затриманого правоохоронцями було виявлено та вилучено поліетиленовий пакет, у якому знаходилися згортки із дурманом, масою близько 100 грамів. За словами чоловіка, наркотичний засіб він зберігав для власного користування, без мети подальшого збуту.
На даний час проти чоловіка порушена кримінальна справа.
НЕ ВПОРАВСЯ З КЕРУВАННЯМ
15 червня, близько 23 години, водій автомобіля «Форд», рухаючись у напрямку перехрестя вул.Леваневського та Житомирського шосе, на заокругленій дорозі не впорався з керуванням автомобіля, виїхав на смугу зустрічного руху, з’їхавши в кювет, врізався в дерево, отримавши при цьому тілесні ушкодження.
ЗНЕХТУВАВ ПРАВИЛА — ОРИМАВ ТІЛЕСНІ УШКОДЖЕННЯ
20 червня до Новоград-Волинського міськвідділу надійшло повідомлення з травматологічного відділення Новоград-Волинського ТМО про те, що після ДТП за медичною допомогою доставлено 57-річного мешканця міста.
При виїзді на місце пригоди було встановлено, що біля першої години ночі по вул.Шевченка рухався автомобіль ВАЗ, що скоїв наїзд на пішохода, ­котрий переходив проїзну ­частину поза пішохідним ­переходом.
Олена ПЕТРУК, ст.лейтенант міліції

ДИТЯЧІ ПУСТОЩІ З ВОГНЕМ — НЕБЕЗПЕЧНА ГРА
Ось і прийшло довгоочікуване літо, настала пора шкільних канікул. У цей період у дітей більше вільного часу, а також часу, коли вони залишаються без нагляду дорослих. Статистика виникнення пожеж показує, що в період літнього відпочинку збільшується кількість виникнення пожеж з причини дитячих пустощів з вогнем.
Так, протягом минулого 2009 року на території Новоград-Волинського району та міста Новоград-Волинського з цієї причини виникло 12 пожеж. У цьому році через пустощі маленьких бешкетників сталося п’ять пожеж. Добре, що у всіх цих випадках самі діти не постраждали, але внаслідок вищевказаних пожеж було ­завдано чималих матеріальних збитків — близько 30 тисяч гривень.
Державний пожежний нагляд у зв’язку з цим нагадує, що відповідно до ст.6 Закону України «Про пожежну безпеку», громадяни України повинні виховувати у дітей обережність у поводженні з вогнем.
Шановні батьки!
Навчайте дітей елементарним правилам пожежної безпеки. Пам’ятайте, що саме від вашого прикладу залежить здоров’я ваших дітей та безпека ваших осель.
А.НАУМЕЦЬ, інспектор Державного пожежного нагляду