ХРОНІКА 32/2010

НА БЕРДИЧІВЩИНІ ВНАСЛІДОК ЗІТКНЕННЯ КОМБАЙНА ТА АВТОБУСА ЗАГИНУВ ЧОЛОВІК
30-го липня, близько 10-ої години вечора, у селі Осиково Бердичівського району сталася аварія: зіткнулися комбайн та пасажирський автобус «Еталон». Обидва транспортних засоби рухалися у напрямку Житомира. Внаслідок зіткнення власник комбайна загинув на місці, ще один супроводжуючий комбайна, а також водій автобуса, перебувають у лікарні.
Олександр Татарчук, ст.інспектор ВДАІ міста Бердичева: «Власник комбайна, який загинув на місці пригоди, та інший учасник пригоди, який знаходився позаду комбайна, супроводжували транспортний засіб. Переганяли його з поля через дорогу на іншу ділянку, де мали працювати в жнива».
Не постраждав під час автопригоди лише водій комбайна. Як вдалося з’ясувати, кермувальника автобуса засліпив фарами зустрічний автомобіль, через що він не помітив комбайн. Останній транспортний засіб переводили дорогу без світловідбивачів та ліхтарів.
Олександр Татарчук, ст.інспектор ВДАІ м.Бердичів: «У ході слідства буде встановлено ступінь вини кожного з учасників дорожньо-транспортної пригоди».
«Рупор Житомира»

КВАРТИРНА КРАДІЖКА
З п’ятниці на суботу, під час «Лесиних джерел», по вулиці Мамайчука, з однієї із квартир було викрадено системний блок. Наступного дня злочинців було затримано. Як з’ясувалося, крадії добре знали потерпілих і в який час їх не буває вдома. На даний час системний блок вилучено, а злочинцями займаються слідчі.
ШАХРАЇ НА ЗВЯГЕЛЬСЬКИХ ВУЛИЦЯХ
2 серпня невідома жінка підійшла до дівчини, місцевої жительки, і наговорила, що на її батьків наслано порчу і незабаром вони мають померти. Таким чином, задуривши голову дитині (вочевидь, не обійшлося без гіпнозу), шахрайка примусила дівчину винести з дому чималу суму грошей і золотих виробів. В основному, як запевняють працівники міліції, в поле зору пройдисвітів потрапляють дівчата з 10 до 18 років. Разом із тим правоохоронці застерігають батьків, щоб проводили роз’яснювальні бесіди з дітьми, аби ті уникали спілкування з невідомими людьми. До речі, це вже не перший випадок, який трапився в Новограді-Волинському в цьому році.
Підготував Микола МАРУСЯК