«ЯСНОВИДИЦЮ»-ШАХРАЙКУ ЗАТРИМАЛИ

«ЯСНОВИДИЦЮ»-ШАХРАЙКУ ЗАТРИМАЛИ

На «гарячому» затримали «ясновидицю», від благих намірів якої постраждали троє жінок, котрі звернулися до міліції. Наступною жертвою шахрайки ледве не стала 17-річна дівчина. Вкотре пройдисвітка збиралася знімати порчу з її рідних. Щось неладне із донькою помітив батько, коли, наче під впливом гіпнозу, донька якось незрозуміло намагалася пояснити, навіщо їй банківська картка, за якою вона приїхала додому. Батьківська турбота про дитину, батьківське серце підказувало, що з дівчиною щось відбувається. Чоловік вирушив за нею, коли та мала зустрітися з «рятівницею». Підійшовши до незнайомки, дівчина сказала, що це її батько. Вдавши, ніби й нічого не було, пройдисвітка спробувала накивати п’ятами. Та вже за декілька хвилин вона була доставлена до міськвідділу міліції.
Шахрайкою виявилася 36-річна уродженка Російської Федерації, котра проживає у нашому місті, ромської національності, раніше судима за злочин, пов’язаний з незаконним обігом наркотиків.
Якщо Ви стали жертвою злочинних дій цієї жінки, просимо звернутися до Новоград-Волинського МВ УМВСза адресою: вул.І.Франка, 3а, або зателефонувати: 102; 5-22-25. Нагадуємо, що затримана змінювала перуки.
Шахрайці доведеться надавати слідчим пояснення за двома злочинами, передбаченими ст.15 «Замах на злочин» та ст.190 «Шахрайство» КК України.
Особливу вдячність правоохоронці висловлюють батьку дівчини і радять усім батькам брати приклад з цього чоловіка. Пам’ятайте, що в першу чергу ваші діти мають довіряти вам, а не випадковим незнайомим на вулиці. А для цього потрібно зовсім небагато — дружня батьківська розмова.