«ОЛІМПІЙЦІ — СЕРЕД НАС»

«ОЛІМПІЙЦІ — СЕРЕД НАС»

У вересні в усіх школах нашого міста проводиться спортивний захід під назвою «Олімпійський урок».
Так, у ЗОШ №7 вчителі фізичного виховання Тимців К.А., Гопанчук С.М., Стопичев О.А., Яковлєв О.В. провели уроки, де учні виконували підтягування на перекладині, біг на 1000 м, згинання і розгинання рук в упорі лежачи, метання м’яча.


На уроки були запрошені ветерани спорту нашого міста, які розповіли учням, як вони досягли високих результатів у спорті, а саме — семиразовий чемпіон світу з гирьового спорту, заслужений майстер спорту України, заслужений працівник фізичної культури і спорту — Дідовець Олександр, на грудях у якого стрічка з медалями, що важить до 10 кг. Начальник відділу спорту міської ради, Почесний працівник фізичної культури і спорту України, майстер спорту СРСР з велотуризму Гамма Володимир Михайлович.
17 вересня 2010 р. у ЗОШ №7 було проведено «День здоров'я» для учнів 5-10 класів. Директор школи Овдіюк В.І. привітав усіх з цим великим святом, а учні вручили гостям квіти.
Учні школи разом з ветеранами пішла на берег р. Случ в районі Лубчиці, де після шикування кожен клас здавав свій девіз на спортивну тематику.
Голова спортивного комітету Гамма В.М. вручив кращим спортсменам школи медалі, а директору вручили спортивну літературу і футбольний м'яч.
Розпочались спортивні змагання: «Веселі старти», міні-футбол, волейбол, піонербол, шахи, шашки, стрільба, туризм (встановлення палатки, перешкоди), перетягування канату. Кожен клас був із своїм класним керівником, котрий уболівав за своїх дітей.
Учням дуже сподобались змагання, говорили, щоб частіше проводили такі дні здоров'я. І погода не підвела. А насамкінець був футбольний матч між збірними командами учнів та вчителів. Рахунок 6:6 — нічия.
Переможці змагань будуть нагороджені грамотами на шкільній лінійці.
Команда ЗОШ №7 (директор Овдіюк В. І., заступник директора Гвозденко О.В.) стали переможцями спартакіади серед працівників освіти нашого міста. Це вже четвертий раз поспіль. І на День фізкультурника голова профспілки працівників освіти Неук В.І. вручив грошову премію за І, II, III місця.
Олександр СТОПИЧЕВ, вчитель фізичної культури, Почесний працівник фізичної культури і спорту України
Фото автора