5:0 — БІЛЬШ НІЖ ПЕРЕКОНЛИВА ПЕРЕМОГА

5:0 — БІЛЬШ НІЖ ПЕРЕКОНЛИВА ПЕРЕМОГА

Скучили за футболом новоград-волинські вболівальники, які зібралися на трибунах, щоб спостерігати за матчем між улюбленою командою та ФК «Бердичів». Зацікавленість до гри підігрівалася успішним виступом підопічних А.М.Лося у фіналі аматорської ліги України, адже після повернення з півдня, у рідних стінах звягельчани ще не грали. Бердичівський клуб ще у попередньому турі вдома переграв основних суперників у боротьбі за перше місце — ФК «Хіммаш» з м.Коростень. Усі ці чинники вказували на цікаву, змістовну гру.
Розпочався поєдинок обопільними атаками, гравці швидко проходили центр поля, завершуючи атаки ударами по воротах. Активні дії господарі частіше проводили на лівому фланзі, де господарював Роман Весельський. Саме Роман зробив націлену передачу на Олександра Загривого, удар якого парирував голкіпер. Однак всюдисущий Андрій Диняк на добиванні був перший — початок гольової феєрії було покладено. Через п’ять хвилин невгамовний Роман знову став співавтором голу, після його прострілу м’яч у власні ворота «зрізав» захисник бердичівлян, помилитись якого змусив наш нападник Ю.Перін. Через деякий час Юрій сам уже записав гол до свого активу після прострілу з правого флангу Андрія Диняка. До речі, Андрій був дуже активним, суперники раз за разом порушували правила у боротьбі з нашим півзахисником, врешті один із них був вилучений з поля за нанессення травми гравцю нашого клубу. (Травми серйозної, адже допомога надавалася у лікарні, куди Андрія доставила «швидка»). Після перерви, завдяки індивідуальним діям, другий свій гол провів Юрій Перін, а на останній хвилині переможну крапку в матчі поставив дебютант клубу, вихованець ДЮКФП Олександр Унтілов — 5:0. Усі намагання гостей протягом другого тайму провести хоча б гол престижу — були марними.
Наразі в турнірній таблиці ФК «Звягель-750» вийшов в одноосібні лідери, маючи у своєму активі 26 очок. По 25 очок мають ФК «Зоря-Енергія» та ФК «Коростень». Від чемпіонського звання наших футболістів відділяє три очки, саме стільки слід набрати у чотирьох пропущених матчах, а це нашому клубу, впевнені, до снаги.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ