АНАТОЛІЙ ЛЕГЕНЧУК: ПРОФЕСІОНАЛІЗМ, ВІДЗНАЧЕНИЙ НА МІНІСТЕРСЬКОМУ РІВНІ

АНАТОЛІЙ ЛЕГЕНЧУК: ПРОФЕСІОНАЛІЗМ, ВІДЗНАЧЕНИЙ НА МІНІСТЕРСЬКОМУ РІВНІ

Змінити непривабливе амплуа занедбаної житлово-комунальної галузі — завдання номер один для команди, яка підтримує кандидата на посаду міського голови Анатолія
ЛЕГЕНЧУКА. Довгі роки занепаду житлово-комунального господарства накопичили величезний вантаж проблем, у тому числі — в нашому місті. Їх вирішення має стати нарешті справою професіонала, дбайливого господарника, який розуміється на цих проблемах, як ніхто інший. Адже щодня, впродовж довгого часу, працює у цій сфері. Саме тому комунальники прийняли рішення підтримати свого лідера — голову обласної спілки власників житла, керівника об’єднання співвласників багатоквартирного житла (ОСББ) «Колорит» — Анатолія ЛЕГЕНЧУКА.
Система виведення ЖКГ з критичного стану у нашому місті отримала старт із реформуванням ЖЕКів — саме за ініціативою нашого лідера. Новаторський підхід до назрілих реформ надав Анатолію Легенчуку поважний статус — він є радником міністра ЖКГ у північному регіоні, а також членом громадської ради України з питань реформування житлово-комунального господарства. І це невипадково — ОСББ «Колорит», яке очолює Анатолій Володимирович, є показовим для численних гостей міста, які приїжджають сюди по досвід. Напрацювання, втілені разом з іншими городянами, є новими для країни та лідируючими у галузі — невдовзі вони будуть відображені у Законі України про об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.
Створення ОСББ — лише перший крок на шляху до комфортного життя городян у своїх оселях. Аби продовжити напрацювання та усунути недоліки у роботі ОСББ, сьогодні настав час втілення наступної черги реформ. На думку нашої команди, керувати об’єднаннями повинна керуюча компанія — саме вона, а не ОСББ, як це відбувається сьогодні, якісно та професійно надаватиме послуги. Тоді об’єднання, навіть не маючи фахівців-енергетиків чи інженерів, не битимуться, наче риба головою об лід, у пошуках підрядників, які відремонтують будинок.
Катерина ЛАВРЕНЧУК, голова міської асоціації ОСББ «Вікторія»: «Підтримуємо цього кандидата ще й тому, що він має на меті сприяти поверненню оренди ОСББ — з бюджету міста у бюджет об’єднань. Це великий плюс, адже 712 тисяч гривень, що були сплачені цьогоріч у міський бюджет, було б куди доречніше використати, скажімо, на капітальний ремонт багатоповерхівок. Вважаю правильним задеклороване кандидатом відокремлення послуги з вивезення сміття: людина має сплачувати не за квадратний метр, а за людину. Також розділяю його думку з приводу необхідності встановлення меж прибудинкових територій».
Володимир СЕЛЕЗНЬОВ, керуючий ОСББ «Морське»: «Анатолій Легенчук — людина дисциплінована, як справжній офіцер у відставці, до кінця доводить розпочату справу, людина слова і діла, чуйний до людей похилого віку та готовий співпрацювати з енергійною та амбітною молоддю. Він присутній на усіх зборах у різних об’єднаннях, завжди ділиться власним досвідом із новими керівниками ОСББ».
Кожен, хто має житло, прагне комфорту в оселі та благоустрою на прилеглій території. Тому команда підтримки Анатолія Легенчука — не лише керівники ОСББ, також — мешканці Новограда-Волинського, які мріють жити не просто у гарному й заквітчаному місті. Ще й ті городяни, які прагнуть, аби у Новограді вистачало грошей на ремонт дахів, щоб вчасно та організовано, на засадах конкурентної роботи, вивозилося сміття з подвір’їв, а подальша утилізація відходів стала важливим завданням для керівництва міста, безпосередньо пов’язаним із турботою про екологію та здоров’я новоград-волинців.
Андрій ВОЙТОВИЧ, голова правління ОСББ «Наш дім»
Володимир СЕЛЕЗНЬОВ, голова правління ОСББ «Морське»
Ганна ГРИГОРЕНКО, керуюча ОСББ «Зелені»
Катерина ЛАВРЕНЧУК, голова міської Асоціації ОСББ «Вікторія»
Костянтин КРИШТАНОВСЬКИЙ, керуючий ОСББ «Чайка»
Сергій СИМОНЧУК, голова правління ОСББ «Звягель»
Ірина ГРАБОВСЬКА, голова правління ОСББ «Роялті»
Олександр ПАЛЕЦЬКИЙ, керуючий ОСББ «Комфорт»