МРІЯ МАЛЕЧІ ЗДІЙСНИЛАСЬ

МРІЯ МАЛЕЧІ ЗДІЙСНИЛАСЬ

\"МРІЯДитинство — це пора мрій і сподівань, віра в казку, яку їм дарують дорослі. Тому саме від нас, батьків, залежить, яким буде дитинство малюків завтра.
У нашому місті у дворі будинків по вулиці Шевченка, 7, Соборності, 4 та Соборності, 2, що знаходяться у самому центрі міста, багато років не було дитячих майданчиків. Мешканці цих будинків неодноразово звертались до керівника ОСББ з проханням будівництва ігрового майданчика, та постійно чули відмови, мотивовані нестачею коштів. Тому наші дітки були змушені гратися в інших дворах, що постійно наражало їх на небезпеку, та тримало батьків у постійному страху за життя і здоров’я своєї малечі.
Тому ми — Колчук Алла Григорівна та Наумчук Марина Ігорівна — жителі цих будинків, вирішили власними силами створити місце для активного відпочинку наших дітей та почали організовувати збір коштів з мешканців будинків на придбання будматеріалів. Звичайно, без труднощів не обійшлося, і на певному етапі будівництва у нас закінчились кошти. Ми звернулись за допомогою до різних установ, організацій та підприємств нашого міста, та підтримки у вирішенні свого питання не отримали.
\"МРІЯЗгодом, дізнавшись про нашу проблему, нам на допомогу прийшов благодійник, голова ради підприємців міста Микола Петрович Шавловський, надавши нам посильну фінансову допомогу, яка вирішила наші плани. Відтак у дворі з’явився дитячий майданчик, у якому різнобарв’ям красуються три каруселі, височить двоповерховий будиночок, запрошує до гри машинка з причепом піску та довгоочікувана гірка. У побудові майданчика активну участь взяли батьки: Козиренко Ігор, Педько Євгеній, Петрук Роман, Бабенко Микола та інші, не менш активні учасники, а малеча з цікавістю та нетерпінням чекала на відкриття власного ігрового майданчика.
І ось нарешті майданчик готовий. Настала урочиста мить відкриття. Перерізати червону стрічку ми надали право нашому меценату Миколі Шавловському, якому щиро вдячні всі мешканці будинків новоспеченого дитячого майданчика. Та на цьому ми не зупинились і вирішили влаштувати свято для наших діток, тим самим ознаменувавши здійснення мрій нашої малечі. Під час урочистостей для дітей було організовано справжнє свято. Веселий клоун проводив цікаві розважальні вікторини, конкурси, змагання, які нам допомогла влаштувати директор розважального агентства «Від А до Я» Яна Сінейко. На кошти батьків було замовлено символічний торт у вигляді дитячого майданчика, який місцева малеча сприйняла на ура.
З повагою та вдячністю батьки та діти