ВІКТОР ВЕСЕЛЬСЬКИЙ: «ПІДТРИМАЙТЕ НА ВИБОРАХ МЕДИКІВ»

Мені особисто довелося багато років пропрацювати головним лікарем Новоград-Волинського міськрайТМО — я добре знаю колектив об’єднання і завжди намагаюся всіляко підтримувати роботу цього медичного закладу, допомагати його керівництву. Так, цими роками головний лікар Новоград-Волинського міськрайТМО В.М.Борис та його заступники беруть активну участь у роботі груп і комісій, що працюють при Міністерстві охорони здоров’я, зокрема з питань реформ, що впроваджуються в галузі. І саме в Новограді-Волинському, одному з небагатьох міст України, активно та успішно впроваджується первинна медико-санітарна допомога в місті і селі. Але не на все вистачає коштів, і під певні державні програми, згідно з якими на звернення головного лікаря є реагування міністра охорони здоров’я, виділяється медичне обладнання.
Тож співпраця є, і, переконаний, що вона буде продовжуватися.
А обрання до обласної ради головного лікаря Новоград-Волинського міськрайТМО Василя Миколайовича Бориса дасть можливість ще ефективніше вирішувати фінансування галузі медицини міста та району. Я знаю це з власного досвіду, адже, не дивлячись на те, що я вже 13 років у Києві, тричі обирався депутатом Житомирської обласної ради і добре знаю, що багато питань галузі медицини, маючи депутатський мандат, можна вирішувати на рівні області.
Тому я звертаюся до громади міста Новограда-Волинського і району з проханням: — підтримайте головного лікаря Новоград-Волинського міськрайТМО, його заступників, головних лікарів дільничних амбулаторій, котрі балотуються у міські, районні, сільські та селищні ради, — така підтримка буде на користь самих жителів, допоможе вирішити багато питань і проблем.
В.Л.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, заслужений лікар України, керівник служби міністра охорони здоров’я України