ХРОНІКА 48/2010

ПОЗБАВИВ ЗАСОБУ ПЕРЕСУВАННЯ
З приміщення хірургічного відділення міськрайТМО нашого міста зловмисник викрав велосипед «Мінськ», який належав працівниці відділення. Дільничні інспектори встановили, що крадіжку скоїв 26-річний місцевий житель.
ЗЛОЧИН ПРОТИ ВЛАСНОСТІ
Невідомі поцупили з приміщення пилорами, що розташована у с. Нова Зелена, 100 м чотирижильного кабелю, вартістю більше 5000 грн. Як встановили дільничні інспектори міліції та оперативники, даний злочин скоїли 24-річний житель с.Груд та 29-річний мешканець с.Красилівка. Обоє молодиків ніде не працюють. У діях затриманих вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, інше приміщення, що завдала значної шкоди потерпілому. За скоєне чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
«ВОВК» У ВІВЧАРНІ
З приміщення вівчарні у с.Майстрів 42-річний житель цього ж села викрав вівцю. Особливих зусиль для цього чоловікові не довелося докладати, бо він там працював. Здобич злодій заздалегідь домовився «здати». До кримінального минулого затриманого додасться ще один злочин.
«ПОЧИСТИЛИ» КВАРТИРУ
Шляхом підбору ключа до вхідних дверей невідома особа проникла в квартиру мешканки міста, звідки викрала майно на суму більше 80000 грн. З місця пригоди вилучені відбитки пальців. Проводяться оперативно-розшукові заходи за встановлення та затримання зловмисника.
НАРУГА НАД МОГИЛОЮ
Серед білого дня двоє невідомих чоловіків намагалися здійснити крадіжку чавунної огорожі однієї з могил на кладовищі по вул.Чехова, що у нашому місті. Про підозрілу поведінку молодиків правоохоронців повідомив місцевий житель, котрий проходив повз кладовище, зателефонувавши за номером 102.
По гарячих слідах працівники карного розшуку затримали обох зловмисників. Ними виявилися 39-річні місцеві мешканці. Як зізналися затримані, викрадене вони планували здати на металобрухт.
Проти зловмисників порушено кримінальну справу одразу за двома статтями КК України: ч.2 ст.15 (замах на злочин) та ч.2 ст.297 КК України (наруга над могилою), що передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.
ОБІКРАВ БАТЬКА
З власного дому викрав 2 мішки кукурудзи та 2 мішки пшениці 17-річний житель с.Анета. Підліток уже був судимий за аналогічний злочин, проте попередній урок не засвоїв.
Анна ВЛАСЮК, ст.лейтенант міліції