КУБОК С.КРУЛИКОВСЬКОГО ЇДЕ ДО ЖИТОМИРА

Юнацький турнір з футболу на кубок нашого відомого у футбольних колах земляка, майстра спорту міжнародного класу, гравця команди «Динамо» (Київ), котрий виступав у цьому клубі у 70-х роках 20 століття, Сергія Миколайовича Круликовського, проводився у Новограді-Волинському всьоме. Засновані ці змагання адміністрацією ДЮКФП. Цього року у змаганнях грали юні вихованці шести футбольних шкіл 1993 року народження. Ігри проводилися за коловою системою. Найвдаліше провели всі поєдинки вихованці СДЮШОР м.Житомир. Друге місце також зарезервували за собою представники з нашої області, команда ДЮСШ з м. Бердичів, третіми фінішували господарі та організатори турніру — команда ДЮКФП нашого міста. Готував нашу збірну керівник гуртка футболу Р.М.Скидан. До речі, з переможцями наші земляки зіграли внічию 1:1, а от другим призерам поступились із рахунком 0:1. Житомиряни ж розгромили бердичівлян з рахунком 3:0 на свою користь. У попередні роки переможцями подібного турніру були футболісти ЛУФК зі Львова — 4 рази, по разу володарями кубку з портретом відомого футболіста були представники м. Рівне та м. Нетішин (Хмельницька область).
У номінаціях за амплуа переможцями названо: воротаря з Житомира — Олега Гутнікова, захисником — його товариша по команді Богдана Козаченка, в лініях напівзахисту та нападу було відзначено нашого Олександра Унтілова та Єгора Матвієнка з Бердичева.
Наставник нашої команди відзначив змістовні техніко-тактичні дії під час матчів Олександра Широкопояса, Кирила Максимова, Ярослава Доценка, Дмитра Попова.
Нагородження команд-призерок та переможців у номінаціях провів секретар міської ради В.Г.Федорчук.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ