ПРО ВСЕУКРАЇНСЬКУ ЛІГУ ВОНИ ТІЛЬКИ МРІЮТЬ

Фінальна частина волейбольних змагань серед дівочих збірних за програмою обласної спартакіади школярів була проведена у м.Житомир. Путівки до фіналу здобували 12 команд, що найвдаліше зіграли у відбірному циклі. Міський волейбол представляли вихованки тренера ДЮСШ Л.С.Левандовської, котрі досить вдало відіграли свої поєдинки у перший ігровий день, перемігши суперниць із Любара та Чуднова з однаковим рахунком — 2:0. Однак, поступились господаркам змагань з таким же рахунком. Чи зіграють звягельчанки у грі за призове місце, — вирішувалось наступного дня у поєдинку з юнками з Житомирського району. У напруженому трьохраундовому матчі перемогли наші суперниці. Ця невдача дозволила у стиковій грі змагатись лише за 5-те місце. Чи то поразка у попередній грі, чи фізична втома, але і у цій зустрічі звягельчанки поступились збірній Коростенського району з рахунком 0:2. Ще одна команда з наших країв, збірна Новоград-Волинського району, у підсумку посіла сьомий рядок турнірної таблиці, перемігши суперниць з Ружина у двох партіях.
А у грі за найвищу сходинку п’єдесталу змагались житомирянки та збірна Ємільчинського району. До речі, обидва колективи мають постійну ігрову практику, виступаючи у всеукраїнській дитячій волейбольній лізі, про що новоград-волинські дівчата можуть лише мріяти. А вирішальний поєдинок краще вдався господаркам. Третє місце в активі волейболісток м.Коростень.
А любителів цього виду спорту нашого міста очікують змагання серед чоловічих збірних на кубок Героя Радянського Союзу, уродженця с.Майстрів С.І.Полянського, що буде проведений у спорткомплексі ПЕТ найближчої суботи. Початок турніру, о 10 годині. Запрошуємо уболівальників відвідати змагання.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ