МАЄШ КОВЗАНИ І КЛЮЧКУ — ТОДІ МЕРЩІЙ НА КОВЗАНКУ!

МАЄШ КОВЗАНИ І КЛЮЧКУ — ТОДІ МЕРЩІЙ НА КОВЗАНКУ!

Щойно вдарили перші морози, і зима, хоч і примхливо, але заявила про свої права — відновила роботу ковзанка, розташована на озерці за ринком «Урожай». Відтепер, коли дозволяє погода, тут збираються десятки охочих до активного зимового відпочинку.
Звісно, що виникла ковзанка не сама по собі. У цій справі маємо завдячувати ініціативній групі з жителів тамтешнього мікрорайону.
— На мою думку, зимові види спорту в нашому місті розвиваються слабо, хоча природні умови — сприятливі, — розповідає один із ініціаторів облаштування ковзанки Сергій Руденко. — Нещодавно в складчину придбали новий насос. Тож, маємо можливість якісніше заливати воду, лід стає рівніший. Оскільки взимку рано темніє, — встановили опори для освітлення. І тепер кататися чи грати в хокей можна навіть увечері.
— Якоїсь плати за користування ковзанкою не вимагаємо, хоча й від спонсорської допомоги, якщо хто може її запропонувати, — не відмовляємось. Приходьте самі, приводьте друзів, рідню, — закликає Руденко.
Нагадаємо, що минулої зими ця ж ковзанка стала місцем проведення чемпіонату з хокею — зовсім нового явища в житті міста. Тоді чемпіоном стала збірна з села Чижівки. Нині також планують влаштувати подібні змагання, але, найпевніше, це буде з Нового року.
Тож, не залишайтесь байдужими — створюйте команди, одягайте ковзани й награвайте ігрові комбінації вже зараз. І, може, саме вашій команді пощастить стати новим хокейним чемпіоном міста.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА