ДІД МОРОЗ І СНІГУРОНЬКА НА СВЯТІ У ІНВАЛІДІВ

ДІД МОРОЗ І СНІГУРОНЬКА НА СВЯТІ У ІНВАЛІДІВ

Зимова пороша та слизька дорога не зупинили близько 40 громадян похилого віку та інвалідів, котрі взяли участь 28 грудня 2010 р., о 13 годині, у розважальній програмі, присвяченій зустрічі Нового 2011 року. Перед присутніми виступили з театралізованими сценами та Новорічно-різдвяними колядками колектив Палацу шкільної молоді. Костюмована програма в супроводі живої музики була підготовлена силами працівників територіального центру та молодих інвалідів. У новорічному дійстві приймали участь: Дід Мороз і Снігуронька, баба Яга і розбійники, чарівниця Зима і Котик, Циганка із запальним танцем та ворожінням.
Дорослі, підопічні та інваліди разом із дітьми працівників і підопічних центру водили хоровод навколо ялинки. Учасниками було запропоновано брати участь в конкурсах, а Дід Мороз із Снігуронькою вручали призи переможцям.
До уваги присутніх було запропоновано виставку робіт виготовлених інвалідами, та виробів, що можуть зробити своїми руками інваліди.
Всі присутні щиро аплодували учасникам. Присутні відчули власну потрібність, а виконавці змогли оцінити власні можливості.
Завершилась новорічна програма чаєпиттям із печивом та солодощами. Під час цього лунали новорічні гуморески та пісні у виконанні підопічних громадян похилого віку.
О.МЕЛЬНИК, директор територіального центру