СВЯТКУЙМО РАЗОМ!

СВЯТКУЙМО РАЗОМ!

Міський Палац культури імені Лесі Українки запрошує всіх жителів та гостей нашого міста разом із нами відсвяткувати новорічно-різдвяні свята. З 30 грудня по 7 січня приймаються індивідуальні замовлення на привітання дітлахів Дідом Морозом та Снігуронькою.
Біля новорічної ялинки у Палаці культури проходять дитячі ігрові програми «Новорічні пригоди Кролика» на замовлення підприємств та організацій міста. 1 січня у Новорічну ніч ми усіх чекаємо з 2-ї години на площі Лесі Українки, біля головної ялинки міста на новорічних гуляннях, де ви зможете від душі порозважатись, потанцювати, навіть отримати подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.
Новорічні свята співпали з гарною подією в історії нашого міста. 67 років тому м.Новоград-Волинський було звільнено від фашистських окупантів під час Великої Вітчизняної війни. Усіх, хто небайдужий до цієї події, запрошуємо на урочистості та святковий концерт 3 січня, о 12 годині, до міського Палацу культури.
А 5 січня, о 14.00, усіх маленьких мешканців міста запрошує в гості символ 2011 року Білий Кролик разом з казковими героями на дитячу розважально-ігрову програму «Біля новорічної ялинки» (вартість квитка — 10 гривень).
Велике свято Різдва Христового святкуємо разом 7 січня, о 18 годині, біля головної ялинки міста на площі Лесі Українки концертно-розважальною програмою «Коляда».
«Старий рік минає» — саме таку назву має новорічна концертна програма за участю кращих аматорських колективів міста, на яку ми запрошуємо 14 січня, о 17 годині (вартість квитка символічна — 5 гривень).
Завершуємо новорічно-різдвяний цикл традиційно улюбленою у нашому місті програмою «Міні-міс 2011 року», що відбудеться 16 січня, о 17 годині, у великій залі Палацу культури.
Усі працівники міського Палацу культури сердечно вітають новоград-волинців з новорічно-різдвяними святами, бажаємо кожній родині сімейного добробуту, радісних дитячих усмішок, здоров’я, любові, миру і процвітання! Нехай Новий рік увійде до вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові здобутки.
З нетерпінням чекаємо зустрічей з вами у наступному 2011 році, адже ми працюємо для вас, дорогий наш глядач.
Довідки за телефоном 5-24-98, 5-51-35 (методкабінет).
Ірина АНТИПЧУК, директор МПК