ЗМАГАЮТЬСЯ ОСВІТЯНИ РАЙОНУ

Традиційно, вже десятий рік поспіль, районний відділ освіти разом з районним комітетом профспілки проводить спортивно-оздоровчі заходи за програмою спартакіади працівників освіти. Цього року на участь у змаганнях з 4-х видів спорту було заявлено 121 педпрацівників.
З привітаннями перед початком стартів до учасників та учасниць звернулися начальник відділу освіти РДА Олександр Антипчук та голова райспорткомітету Віктор Дейнека. Змагання з ігрових видів спорту розпочали волейбольні збірні жінок, де три збірні виборювали призові місця. Без поразок провела усі зустрічі команда РЦТСТУМ, другою фінішували волейболістки Городницької ЗОШ, третє місце — у представниць Несолонської одинадцятирічки. Серед волейболістів найкращу підготовленість продемонструвала команда відділу освіти, яку вів до перемоги Олександр Антипчук, друге місце — в активі Великомолодьківської ЗОШ, третє — в активі збірної Несолонської ЗОШ. Чисельними були змагання з настільного тенісу в чоловічому розряді, чемпіоном став вчитель ЗОШ с.Колодянка Олексій Романюк, до трійки призерів увійшли Василь Горбовський та Анатолій Чечет. У жіночому розряді третій рік поспіль перемагає юрист відділу освіти Людмила Бобер, котра випередила Світлану Савченко та Ольгу Яковчук.
У турнірі любителів шахів переміг знову Михайло Михайлович Іванюк з Червоної Волі, котрий випередив Володимира Білого та Михайла Онуфрійовича Іванюка. У шахісток прогнозовано перемогла Н.М.Тартачна з Червоної Волі, далі фінішували О.Г.Макашова та Г.І.Шокур. У поєдинках шашкістів найбільше перемог в активі Р.М.Шевчук, друге-третє місце посіли, відповідно, Ф.О.Букацький та М.А.Колосович, у шашкісток перемогла Г.І.Шокур, котра випередила Я.М.Тарнавську та О.В.Нечипорук. Усі призери змагань нагороджені грамотами відділу освіти та преміями з фонду райкому профспілки. Організатори спортивного свята щиро вдячні адміністрації НВК «Гімназія ім. Лесі Українки» за надані спортивні приміщення для проведення спартакіадних стартів.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ