НА ВКРАДЕНОМУ — НЕ РОЗБАГАТІЄШ

За словами начальника ЦЕЗ №3 філії «Укртелекому» в місті В.І.Міліна, у минулу п’ятницю під час ремонту радіоліній у районі села Броники працівниками центру електрозв’язку №3 філії «Укртелекому» було виявлено крадіжку сталевих дротів протяжністю 1100 м. Внаслідок такого правопорушення, не працювало радіо в с.Нова Романівка, с.Слобода Романівська, с.Стара Романівка, с.Броники.
Завдячуючи оперативним діям місцевих правоохоронців на чолі із заступником начальника міліції А.В.Подіком, дільничного інспектора міліції Івана Хоміча, крадіїв дуже швидко було знайдено. Ними виявилися мешканці Нової Романівки, котрих, так би мовити, упіймали «на гарячому», — на возі знайшли частину дроту від 90 кілограм загальної кількості. Слідчі дії міліціонерів були проведені оперативно, професійно, злодії понесуть покарання у відповідності до чинного законодавства.
Хочеться звернутися до власників та працівників пунктів прийому вторсировини з проханням не приймати від населення дроти електро- та радіоліній, каналізаційні люки. Адже зрозуміло, що їх вкрадено. Наслідком таких дій є травмування людей у відкритих люках, непрацююче радіо у домівках новоград-волинців.