ОФІЦІЙНО

ПРИЗНАЧЕНИЙ ПОМІЧНИК ГОЛОВИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ
Розпорядженням керівника апарату Верховної Ради України помічником-консультантом Голови Верховної Ради України В.М.Литвина призначено Лавренюка Сергія Івановича.
Прийом з особистих питань, С.І.Лавренюк здійснюватиме щовівторка, з 9.00 до 12.00 годин, у громадській приймальні міської ради за адресою: вул.Шевченка, 16.
За довідками звертатися по тел.: 5-52-87.
МІСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС
Оголошується конкурс із визначення аптечних та стоматологічних установ міста, якими надаватимуться відповідні пільги і послуги на медичне обслуговування громадян, котрі постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи.
Для участі в конкурсі до управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради необхідно надати такі документи:

  • копію ліцензії;

  • довідку з відділу статистики;

  • копію свідоцтва платника податку;

  • копію свідоцтва про державну реєстрацію;

  • пропозиції граничної постачальницько-збутової надбавки.


За адресою: МУПСЗН, вул.Ушакова, 40, каб.7, м.Новоград-Волинський.
Термін подачі документів — 21.02.2011 р., до 17 год.
При відборі переможця конкурсу на відпуск ліків за безплатними рецептами лікарів будуть враховані вимоги п.п.1, 2 постанови Кабінету Міністрів України від 17.10.08 №955 «Про заходи щодо стабілізації цін на лікарські засоби і вироби медичного призначення». Довідки за телефоном: 2-00-13.
ВИВЕЗЕННЯ СМІТТЯ МОЖЕ ПОДОРОЖЧАТИ
Рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.01.11 р. №14 затверджено проект регуляторного акту, згідно з яким пропонується встановити для ДП «Сервіс-тара», тарифи на послуги з вивезення ТПВ для населення — 20,76 грн. за 1 м3, для інших споживачів — 23,59 грн. за 1 м3, для бюджетних установ — 20,76 грн. за 1 м3. Тобто, існуючі тарифи пропонується збільшити на 20%. Проект регуляторного акту вноситься на обговорення громадськості міста (слухання відбудуться, 22 лютого, о 15.00, у конференц-залі Будинку рад). З його повним текстом можна ознайомитись на офіційному сайті міста www.novograd.osp-ua.info у рубриці «Офіційна інформація», підрубриці «Регуляторна політика», на інформаційному стенді у фойє Будинку рад (вул.Шевченка, 16) та у розробника — управління ЖКГ та КВ міської ради. Свої пропозиції та зауваження надавати в місячний термін розробнику в письмовій формі (вул.Шевченка, 16, каб.49, тел.5-32-77).
ПІДТРИМКУ — МІСЦЕВОМУ ТОВАРОВИРОБНИКУ
З метою сприяння місцевим товаровиробникам, у тому числі сільськогосподарським, задоволення споживчих потреб жителів міста виконком міської ради прийняв два відповідних рішення. Наразі директори місцевих ринків зобов’язані надати пріоритетні місця для торгівлі продукцією, вирощеною в сільськогосподарських підприємствах району, а саме: на ринку «Урожай» — 10 місць, на комунальному та центральному ринках — по 5 місць. Рекомендовано суб’єктам підприємницької діяльності, що здійснюють торгівлю продовольчою групою товарів, вжити додаткових заходів щодо насиченості торговельної мережі міста продукцією місцевого виробництва. Планується всіляке сприяння підприємцям у розміщенні своїх точок, проведенні аукціонів, інформаційно-рекламних кампаній, надання допомоги з боку податківців, відзначення кращих об’єктів торгівлі. Міський голова наголосив, що влада сприятиме, а підприємці повинні наситити ринок якісною, недорогою місцевою продукцією, щоб новоград-волинців зацікавити купувати саме її.
ЛЕГАЛІЗОВАНО 2 ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ
Рішенням виконавчого комітету міської ради від 09.02.11 №61 легалізовано шляхом реєстрації молодіжну громадську організацію «Клуб спортивних єдиноборств «Вікінг» (керівники Костюк А.А., Насадюк А.П., Фомін С.П., юридична адреса: вул.Шевченка, 54) та «Новоград-Волинську міську Федерацію футболу» (керівник — Гордійчук В.В., юридична адреса: вул.Жовтнева, 1).