ВИХОВАНЦІ ОЛЕНДЕРА — ЗНОВУ НА ВИСОТІ

ВИХОВАНЦІ ОЛЕНДЕРА — ЗНОВУ НА ВИСОТІ

У розпалі змагання за програмою IV літніх юнацьких обласних спортивних ігор Житомирщини. Черговим видом програми стали поєдинки волейбольних дружин. Перемігши усіх своїх суперників по відбірковому туру, юнацька збірна Новограда-Волинського, що сформована на базі міської ДЮСШ, підтримала переможний темп і у фінальних поєдинках. Фінали проводились у нашому місті. У першій групі без поразок дійшли до вирішального поєдинку господарі, у другій групі впевнено відіграла збірна Лугинського району, у складі якої своїми фізичними даними виділялися 2 спорт­смена, зріст яких був вище двох метрів. Тож вирішальний поєдинок не був легкою прогулянкою для вихованців Михайла Юхимовича Олендера. Перемігши у першій партії 25:15, наші земляки поступились у другій — 25:20. Однак своєчасні корективи, внесені тренером, були почуті юними спортсменами, і дві наступні партії, що завершилися з однаковим рахунком 25:17 на користь звягельської дружини, підтвердили високий рівень техніко-тактичної майстерності гравців збірної нашого міста.
У грі за третє місце ємільчинці перемогли команду Малинського району — 3:0. Окрім вищеназваних команд, змагались також представники Житомира, смт.Чуднів, котрі були внизу турнірної таблиці.
Таким чином, у черговий раз М.Ю.Олендеру разом із гравцями необхідно буде представляти область на всеукраїнських стартах. У складі переможців виступали Олександр Павлюк, Дмитро Бойко, Ігор ­Бобрик, Руслан Цимбалюк, Роман Самолюк, Максим Дубровинський. Тож побажаємо збірникам вдалих ігор на всеукраїнських змаганнях.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Фото О.СТОПИЧЕВА