ТІЛО ЗНИКЛОГО 10-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА ЗНАЙШЛИ В Р.СЛУЧ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

ТІЛО ЗНИКЛОГО 10-РІЧНОГО ХЛОПЧИКА ЗНАЙШЛИ В Р.СЛУЧ У РІВНЕНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

\"ТІЛО27 березня у р.Случ, що протікає у смт.Соснове Березнівського району Рівненської області, виявили труп 10-річного Бориса Яковчука. Тіло хлопчика знайшли місцеві жителі.
5 грудня минулого року хлопчик пішов гратися з дітьми на р.Случ, але додому так і не повернувся. У пошуках зниклого хлопчика були задіяні не тільки особовий склад міліції. Правоохоронцями розроблялось кілька версій щодо зникнення дитини. Від тієї, що хлопчик просто пішов гуляти і загубився, до викрадення та вивезення за кордон. Проте основною версією було те, що дитина втопилася. До пошуків були залучені усі можливі сили та засоби. Правоохоронці та батьки зверталися до засобів масової інформації, фото Бориса були розміщені в газетах, на вокзалах, у громадських місцях. Інформацію про зниклого хлопчика транслювали по радіо та телебаченню. Рідні зверталися навіть до ясновидців.
Згідно з актом судово-медичної експертизи, смерть Бориса Яковчука настала внаслідок утоплення. Інших слідів, які б свідчили про насильницьку смерть, експерти на тілі не виявили.
Новоград-Волинський МВ УМВС

Від редакції. За словами батьків, вони побували більше як у 20-ти екстрасенсів, і всі вони в один голос запевняли, що хлопчик живий, його збила машина, і незабаром він повернеться додому. А одна відома ворожка з Житомира навіть вказала приблизну дату повернення Бориса: мовляв, його привезуть додому в кінці січня і просто поставлять під двері.
І як тепер вірити ворожкам-екстрасенсам? Хоча, більш правдивим був один із новоград-волинців, котрий ще у січні сказав, що хлопчик втопився біля житомирського мосту і знаходиться неподалік острівка, а коли кригу зірве і підніметься вода, — тіло понесе далі.
Однак батьки вірили до останнього, що їхній Борис таки повернеться. Та звістка про те, що сина знайшли у Рівненській області, у річці, приголомшила остаточно і полишила всіх надій.
Редакція газети висловлює батькам Бориса Яковчука свої співчуття.