ПОСТУПИЛИСЯ ЛЬВІВ’ЯНАМ, ПРОТЕ ВИПЕРЕДИЛИ СТОЛИЦЮ

ПОСТУПИЛИСЯ ЛЬВІВ’ЯНАМ, ПРОТЕ ВИПЕРЕДИЛИ СТОЛИЦЮ

Зусиллями новоград-волинських каратистів, вихованців клубу «Січ» і дитячо-юнацької спортивної школи, збірна Житомирської області з карате-до спромоглася посісти високе третє місце на чемпіонаті України серед юніорів і дорослих, що пройшов у Харкові, 27 березня.
Як повідомив один із тренерів команди Вадим Рибачок, переможцями турніру стали Анастасія Ванжура, Сніжана Кубицька (обоє в категорії 16-17 років) та серед дорослих — Мар’ян Парадівський.
У призери змагань потрапили Наталія Ворончук (друге місце), Олексій Горбаченко і Роман Оразов (треті місця).
З-поміж інших представників команди нашої області, сформованої зі спортсменів трьох клубів, медаль здобув, ставши третім, лише житомирянин Роман Рудюк.
Переможці у загальнокомандному заліку — каратисти зі Львівщини, другі — одесити. Третіми, як вже згадувалося, стали наші земляки, випередивши збірну столичних клубів.
Один із героїв турніру — Мар’ян Парадівський, вигравши турнір у своїй категорії, отримав право на участь у чемпіонаті Європи. Однак через конфліктну ситуацію, що склалася у Всеукраїнській федерації карате-до, наразі невідомо, чи взагалі українські спортсмени найближчим часом братимуть участь у міжнародних турнірах.
Олег БРЮХАНОВ