ПРО СКЛИКАННЯ ЧЕТВЕРТОЇ СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ ШОСТОГО СКЛИКАННЯ

Керуючись пунктами 8, 20 частини четвертої статті 42, частинами першою, чотирнадцятою статті 46, статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Новоград-Волинської міської ради, рішенням міської ради від 16.12.10 №20 «Про план роботи міської ради на перше півріччя 2011 року»:
І. Скликати четверту сесію міської ради шостого скликання з 19 по 29 квітня 2011 року з таким порядком денним:
1. Про обрання секретаря міської ради.
2. Про затвердження звіту про виконання бюджету міста за перший квартал 2011 року.
3. Про внесення змін до міського бюджету на 2011 рік.
4. Про внесення змін і допов­нень до рішення міської ради від 25.02.11 №39 «Про місцеві податки і збори» (проект регуляторного акту).
5. Про внесення змін до рішення міської ради від 25.05.06 №14 «Про затверд­ження структури виконавчих органів міської ради, загальної чисельності апарату ради, її виконавчих органів, штатного розкладу та основних повноважень виконавчих органів міської ради».
6. Про внесення змін до рішення міської ради від 18.02.11 №626 «Про затверд­ження Положень про виконавчі органи міської ради».
7. Про детальний план території центральної частини м. Новоград-Волинський (проект регуляторного акту).
8. Про надання дозволу на попереднє погодження місця розташування тимчасової архітектурної форми та виготовлення технічної документації із складання плану особистого строкового сервітуту земельної ділянки.
9. Про затвердження технічної документації із складання плану особистого строкового сервітуту земельної ділянки та надання дозволу на розміщення малої архітектурної форми і укладання договору особистого строкового сервітуту.
10. Про внесення змін до рішення міської ради від 04.03.09 №458 «Про утворення цільового фонду соціально-економічного розвитку міста Новограда-Волинського та затвердження Положення до нього».
11. Про перейменування вулиці.
12. Про передачу у власність, користування земельних ділянок та про інші питання земельних відносин.
13. Про затвердження концепції розбудови, зміцнення матеріально-технічної бази, удосконалення діяльності міськрайонного територіального медичного об’єднання у місті Новограді-Волинському.
14. Про міську Новоград-Волинську школу мистецтв.
15. Про концепцію створення музейного меморіального комплексу «Командний пункт 7-го Новоград-Волинського укріпного району» та про план заходів щодо його створення.
16. Про Програму пожежної безпеки міста Новограда-Волинського на період 2011-2015 роки.
17. Про Програму поводження з токсичними відходами міста Новограда-Волинського на період 2011-2015 роки.
18. Про Порядок проведення громадських слухань щодо регулювання тарифів на товари, роботи та послуги, що виробляються (реалізуються) підприємствами житлово-комунальної галузі (проект регуляторного акту).
19. Про перелік ставок єдиного податку, що здійснюються на умовах спрощеної системи оподаткування.
20. Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність на умовах спрощеної системи оподаткування (регуляторний акт).
21. Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність на умовах спрощеної системи оподаткування (проект регуляторного акту).
22. Про впровадження системи енергоаудиту в бюджетних установах міста Новограда-Волинського.
23. Про майно комунальної власності територіальної ­громади міста.
24. Про оренду майна­ комунальної власності територіальної громади міста.
25. Про зняття з контролю рішень міської ради.
26. Різне.
ІІ. Пленарне засідання провести 29 квітня 2011 року у приміщенні великої зали адміністративного будинку міської ради. Початок о 9:00 годині.
ІІІ. Засідання координаційної ради голів постійних комісій міської ради за участю голів депутатських фракцій та груп провести 19 та 26 квітня 2011 року, о 15:00 годині, в конференц-залі адміністративного приміщення міської ради з розгляду питань порядку денного четвертої сесії міської ради шостого скликання.
IV. Засідання галузевих постійних комісій міської ради (голови комісій Журбенко О.І., Перерва В.І., Войтвич А.В., Неук В.І., Помінчук В.Ф., Солодовник О.В., Мельник В.К., Остапчук В.І.) провести 21 квітня 2011 року, о 15:00 годині, у приміщеннях міської ради:
— містобудування, архітектури та земельних відносин (к. 42, 2-ий поверх);
— промислової політики, інвестиційної діяльності та зв’язку(к. 39, 2-ий поверх);
— охорони здоров’я, соціального захисту населення (к. 46, 2-ий поверх);
— дотримання законності, охорони прав і свобод громадян та депутатської етики (к. 48, 2-ий поверх);
— освіти, культури, спорту та туризму (конференц-зал, 1-ий поверх);
— міського бюджету і комунальної власності (к. 32, 2-ий поверх);
— житлово-комунального господарства та екології (к. 52, 2-ий поверх, приймальня міського голови);
— підприємництва та транспорту (к. 11, 1-ий поверх).
V. На пленарне засідання міської ради запросити депутатів обласної ради, котрі проживають у місті і районі, членів виконавчого комітету міської ради, керівників виконавчих органів міської ради, міських органів виконавчої влади, міських організацій політичних партій, місцевих засобів масової інформації та журналістів.
VI. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Янчука В.С.
В.І.ЗАГРИВИЙ, міський голова