СЕРЦЯ, ВІДКРИТІ ДЛЯ ДОБРА!

У теперішній час у суспільстві відчувається дефіцит добра, адже більшість прагне добра, милосердя від інших, не проявляючи їх самі. Хоча людина стає щасливою і духовно відроджується лише тоді, коли сама творить добро.
Нещодавно міський центр соціальних служб для сімей, дітей та молоді звернувся до Голови Верховної Ради Володимира Литвина з проханням допомогти сім’ям Шальнєвих та Трофімових, які виховують дітей з функціональними обмеженнями та перебувають у складних життєвих обставинах, у придбанні інвалідних візків. Ми отримали розуміння і підтримку, а сім’ям у день великого свята Вербної неділі, особисто Володимиром Михайловичем, було вручено сучасні нові інвалідні візки, відповідно до віку дітей та їх обмежених можливостей. Це вже не перша допомога від наших земляків — родини Литвинів. Адже генерал-лейтенант, командувач військ Південного оперативного командування, депутат Житомирської обласної ради Петро Литвин неодноразово, за зверненням МЦСССДМ, допомагав людям з інвалідністю і надалі опікується та вирішує непрості проблеми людей зі складними долями.
Інвалідність є соціальним явищем, уникнути якого не може жодне суспільство. Кожен 18-тий громадянин України — інвалід, який потребує допомоги від держави та кожного з нас. Особисто від себе, соціальних працівників міського центру соціальних служб для сімей, дітей та молоді, від діток Володимира, Людмили та їх батьків, дякуємо Володимиру Михайловичу та Петру Михайловичу Литвинам за безкорисливість, добро і милосердя. Ваші істинні та великі справи завжди скромні — в цьому їх велич і краса. Бажаємо Божої Ласки, ніколи не знати біди, бути і надалі прикладом для наслідування та зцілювати людей своїми серцями, відкритими для добра.
Н.БОРИС, директор МЦСССДМ