РОБІТЬ ДОБРІ СПРАВИ, ПАНОВЕ ДЕПУТАТИ

Добрий день, шановна редакція газети «Звягель-Інформ».
Ми живемо по вул.Богуна. Розповідають, що колись тут проходила дорога на Житомир і Київ. Саме для захисту переправи та цієї стратегічної дороги була збудована фортеця. А нині — дорога не асфальтована, розбита, занедбана. Така ситуація продовжувалася багато місяців поспіль — ями, горби, багнюка. Хто має машину, — сяк-так міг вибратися у місто, а хто ні, — суцільна проблема.
Ми неодноразово зверталися до депутата міської ради Шевчука Сергія Федоровича, котрий має опікуватися нами, — допоможіть зробити дорогу. У відповідь — стандартні відписки на кшталт: ви напишіть, а я подивлюсь, що можна зробити… Навіть зневірилися, що ситуація зрушить з мертвої точки. Що там наша дорога, якщо в центрі міста — вибоїна на вибоїні.
Та Бог є на світі — знайшлась людина, котра, попри свою зайнятість і високу посаду, дослухалась до наших прохань і безкорисно допомогла. Депутат міської ради від Народної Партії Юрій Левонович Мірзабекян знайшов можливість (хоча наша вулиця і не входить до його виборчого округу) надіслати грейдера, що вирівняв, прочистив дорогу. По ній знову можна ходити і їздити без побоювання вскочити в яму чи забруднитися. Також обіцяв допомогти з підсипкою щебенем.
Начебто невелика подія, але приємно. Приємно, що помічають «маленьких» людей, прислуховуються і допомагають. Хай би кожен депутат на всіх рівнях нашої країни зробив хоча б по одній добрій справі для своїх виборців — може б, не так сумно стало б жити на Україні…
Ще раз хочеться подякувати Ю.Л.Мірзабекяну за допомогу та людяність.
Мешканці вул.Богуна