ФІНВІДДІЛУ МІСЬКОЇ РАДИ — 80!

ФІНВІДДІЛУ МІСЬКОЇ РАДИ — 80!

80 років минуло відтоді, як у 1931 році, відповідно до Постанови Всеукраїнського центрального виконавчого комітету і Ради народних комісарів УРСР, був створений Новоград-Волинський міський фінансовий відділ. З нагоди цього ювілею, у малій залі міського Палацу культури відбулися урочистості та концерт за участю місцевих артистів-аматорів.
Начальник управління Галина Смажук у своєму вітальному слові нагадала всім присутнім етапи становлення відділу та імена тих, хто творив його історію. Це — Чернецький М.І., Троянівський Д.А., Прищепа І.М., Соломенко П.І., Тарасюк І.М., Зязюк М.А., Копач Л.А., Примак О.М.
Традиції своїх попередників гідно шанують та продовжують сьогоднішні фінансисти. Смажук Г.К. пишається тим, що управління дало дорогу у гарне майбутнє професіоналам, котрі поповнили ряди Адміністрації Президента, Міністерства фінансів України.
Багато працюють у податкових та казначейських органах і, як правило, на керівних посадах. Керівник фінансового управління подякувала всім колегам-фінансистам за тісну співпрацю, порозуміння та партнерство — податковій інспекції, управлінню державного казначейства, постійній депутатській комісії з питань міського бюджету та контрольно-ревізійному управлінню, керівникам міських відділень банків.
У своєму зверненні Галина Кирилівна нагадала, що бюджет міста становить майже 170 млн. грн. Забезпечує його формування, уточнення та виконання 13 фахівців. План чотирьох місяців за доходами виконаний на 102%.
З нагоди 80-річчя від дня заснування підрозділу міської ради його працівників привітав від імені міського голови перший заступник Микола Усенко. Він щиро побажав їм здійснення найсміливіших проектів і планів, сприяння фортуни для перемог та досягнень у всіх сферах життя.
Працівників управління привітали та побажали нових успіхів та здобутків на професійній та життєвій ниві керівники бюджетних галузей міста. Найкращі були відзначені Почесними грамотами міської ради, фінуправління, подяками та подарунками.