РОБИ З НАМИ! РОБИ КРАЩЕ ЗА НАС!

РОБИ З НАМИ! РОБИ КРАЩЕ ЗА НАС!

У період функціонування пришкільних таборів із денним перебуванням дітей на базі Новоград-Волинського центру науково-технічної творчості учнівської молоді проходять майстер-класи для дітей. Це — уроки в‘язання, вишивання, бісероплетіння, початкового технічного моделювання, паперопластики, авіамоделізму тощо. Програма — досить насичена та різноманітна. Керівники гуртків займаються за бажанням дітей, відповідно до їх інтересів та запитів.
Для змістовного дозвілля дітей керівники гуртків організовують екскурсії по навчальних кабінетах, веселі ігри та конкурси. Яким цікавим є дійство, коли хлопці, зробивши паперові літачки, запускають їх у небо! А дівчата з паперових лілій та плетених ромашок створюють справжні букети — шедеври. І кожен, хто приходить в ЦНТТУМ на майстер-класи, з гарним настроєм несе додому власноруч виготовлені поробки.
Бажаючі мають змогу познайомитись із особливостями навчально-виховного процесу окремих гуртків та клубів і, звичайно, стати членом будь-якого гуртка. А постійнодіюча виставка кращих робіт вихованців гуртків надихає дітей на творчу працю та бажання прийти знову.
В.НАЙДЮК, директор ЦНТТУМ