ВІТАННЯ 25/2011

ВІТАННЯ 25/2011



































































26 июня отмечает свой юбилей Алексей СУГАК


Мы поздравляем, сын, любя, — нет в жизни ярче юбилея — с тридцатилетием тебя! Ты — всех умнее и добрее! Достоинств всех твоих не счесть, вперед и вверх ведет дорога. В тебе (то правда, а не лесть!) добра, тепла и света много! Семейный береги уют, придет к тебе богатство вскоре, и дети пусть твои поют в любви к тебе огромным хором!!!


С любовью родители и все близкие



27 июня празднует юбилей самый дорогой и любимый отец Анатолий Борисович КОЗЛОВ


Наш отец — семьи опора, бессменный рулевой, может, мы порой и спорим, но всегда, во всем — с тобой. Был и есть для нас примером, если нужно, — позови. Сколько судьба тебе отмерит — ты в здоровьи проживи.


С уважением и любовью жена, дети, внуки



27 июня отмечает юбилей Анатолий Борисович КОЗЛОВ


Тебе желаем счастья, храни тебя судьба. Дай Бог тебе здоровья на долгие года. Чтоб душу согревали дети и внуки, чтоб жить — не тужить до ста лет довелось. Пусть збудется все, что ещо не сбылось.


С любовью папа, сестра Таня, брат Витя



25 червня — святкує своє 70-річчя Анатолій Васильович САРГАН


Твій ювілей — щаслива дата, і сумніватись тут не слід. Нехай сьогодні наші привітання у серці твому залишають добрий слід. Отож, прийми найкращі привітання: здоров’я, щастя та багато літ. Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, найкращі всі, що до вподоби, квіти, даруємо тобі у цей святковий день! Нехай Господь завжди у поміч буде, а Мати Божа береже від зла, бажаємо тобі здоров’я, щастя, сили, радості земної і тепла!


З любов’ю та повагою вся твоя родина



21 червня наші батьки святкують 25 років спільного життя — Срібне весілля — Валентина Данилівна і Геннадій Федорович БОРОВЦІ


Всією родиною вас вітаємо, довгого віку бажаємо. Здоров’я хай буде завжди богатирським, хай старість до вас не підходить і близько. Хай щастя рікою в житті вашім ллється, хай хліб і до хліба у домі ведеться.


Дочки Ольга і Лілія, зяті Олександри, онучка Софійка



25 червня святкує свій ювілей наша рідна дружина, матуся, теща і бабуся Ніна Іванівна ГОРДІЙЧУК


Хай тільки радість входить в дім і хай завжди щастить в усім, минають горе, сум і втома, ми завжди просимо у Бога: пошли добробут нашій мамі. Хай старість не іде з роками, пошли здоров’я, мов граніт, живи, матусю, до ста літ.


З любов’ю чоловік, дочки, зяті і внуки



24 июня празднует свой юбилей Людмила Павловна ДУБИС


Милая наша, родная, любимая, славная, добрая, незаменимая. С юбилеем тебя поздравляем, всяческих благ и здоровья желаем! Без сна ночей твоих прошло немало, забот, тревог за нас — не перечесть. Земной поклон тебе, любимая, родная, за то, что ты у нас прекрасная такая есть.


С любовью и уважением муж, сын, дочь, зять, внуки и правнучки



25 червня — гарна ювілейна дата — 50, у мудрого керівника, доброї шанованої людини Івана Йосиповича ЖИГУНА — директора Калинівської ЗОШ


Сердечно вітаємо Вас, бажаємо довгих років життя, сімейного тепла та затишку. Хай буде все у Вас, що треба, без чого не складається життя і успіх. Міцне здоров’я, щастя, радість, і вічно юна, не старіюча душа.


З повагою колектив школи


 

Дорогі краяни!


Сердечно вітаю вас із Днем Конституції України!

15 років тому, 28 червня 1996-го, було ухвалено головний закон країни, закон, що має найвищу юридичну силу. Цей крок став одним із ключових етапів на шляху становлення правової держави.

Нині чимало із задекларованих Конституцією прав і свобод залишаються на папері. Але переконаний, що демократичні засади, закріплені цим надзвичайно важливим документом, поступово стануть реаліями нашого сьогодення, допоможуть у створенні держави, в якій людина і її права цінитимуться понад усе.

З нагоди свята бажаю миру і злагоди, безхмарного майбутнього та процвітання нашій державі і кожному її громадянину!


З повагою депутат обласної ради Петро СЕРБІН


 

Шановна молодь!


Юність — це особлива, казкова, неповторна пора, коли здається, що перед нами відкритий увесь світ. Саме тому це — ще й пора відповідальності, усвідомлення важливості прийнятих рішень, оскільки від них може залежати все подальше життя.

З нагоди свята бажаю юнакам і дівчатам успішного навчання, розсудливості при виборі професії, невичерпного натхнення для здійснення найзаповітніших задумів. Пам’ятайте, що ви — молода надія нашої молодої держави. І саме ваші вчинки, дії і долі творитимуть її подальшу історію.

Нехай вас супроводжує удача, буде міцним здоров’я, успішно складеться кар’єра, щасливо — особисте життя!


З повагою депутат обласної ради Петро СЕРБІН


 

25 червня — День митної служби України


Шановні митники і ветерани митної служби!

Щиро та сердечно вітаємо вас із професійним святом — Днем митної служби України!

Митниця — це ворота нашої країни, надійний форпост вітчизняної економіки. Працівники митної служби надійно стоять на сторожі економічних інтересів держави та нашого краю, забезпечують збереження національно-культурної спадщини країни, беруть активну участь у житті регіону.

Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, звитяги і стійкості на варті митного простору Вітчизни. Нехай любов до України надихає вас на нові добрі справи, спрямовані на піднесення позитивного іміджу, зміцнення і процвітання нашої держави.


Володимир Загривий, міський голова

Андрій Поліщук, заступник голови районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

26 червня — День молоді


Молоде покоління Новоград-Волинщини! Щиро вітаємо вас із Днем молоді!

Бути молодим — прекрасно, ви це і самі чудово знаєте, але не забувайте, що бути молодим означає ще й бути незалежним, бути неупередженим, бути безстрашним, вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного.

Молодість — це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Нехай він стане для вас світлою сторінкою життя!

Успіхів вам в усіх справах і починаннях, любові, щастя, невичерпної енергії та оптимізму!


Володимир Загривий, міський голова

Андрій Поліщук, заступник голови районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

28 червня — День Конституції


Шановні співвітчизники!

Сердечно вітаємо вас із Днем Конституції України!

28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави як День великого загальнонаціонального консенсусу, верховенства національних інтересів над швидкоплинною політичною кон’юнктурою. Прийнята цього дня нова Конституція суверенної України втілила досягнення вітчизняної й світової конституційної науки та практики конституційного будівництва, викристалізувала національну ідею, відобразила ментальність, волю та прагнення українського народу до власної національної державності.

Дорогі співвітчизники, вітаючи вас із визначним державним святом, хочемо щиро побажати вам впевненості, сили, гідності та усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина Української держави.

Нехай же в цей урочистий день повсюди панує світлий настрій, міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі.

Слава Україні!


Володимир Загривий, міський голова

Андрій Поліщук, заступник голови районної державної адміністрації

Франц Весельський, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження активістів ветеранського руху:


ВЕНГЛОВСЬКОГО Йосипа Михайловича — 27.06.1932 р.н.

КОСТЮКА Валентина Андрійовича — 28.06.1953 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»


 

Спілка ветеранів афганської війни вітає з Днем народження учасників бойових дій:


АЛЕКСАНДРОВА Олександра Миколайовича — 29.06.1948 р.н.

ПЛОХОТЮКА Василя Федоровича — 30.06.1967 р.н.


Спілка ветеранів афганської війни

Редакція газети «Звягель-Інформ»


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій:


РАДУЛЕВИЧА Петра Івановича — 24.06.1930 р.н.

КРУТЬКО Ольгу Василівну — 26.06.1927 р.н.

МУЗИЧУКА Івана Олександровича — 26.06.1919 р.н.

САВЧУКА Павла Васильовича — 27.06.1925 р.н.

МАРГАНЮК Маргариту Романівну — 27.06.1929 р.н.

ПАВЛОВСЬКУ Надію Іванівну — 28.06.1930 р.н.


Міська рада ветеранів

Редакція газети «Звягель-Інформ»