ОВОЧІ — ДО СТОЛУ, КВІТИ — ДЛЯ ДУШІ

ОВОЧІ — ДО СТОЛУ, КВІТИ — ДЛЯ ДУШІ

ВЛАДА СПОДІВАЄТЬСЯ, ЩО КВІТКОМАНИ АКТИВНО ДОЛУЧАТЬСЯ ДО КОНКУРСУ
З кожним роком армія новоградських квіткоманів поповнюється. Влада навіть придумала новий конкурс — «Мій квітучий Звягель», аби відзначити старання якомога більшої кількості людей, за їх підтримки зробивши місто живописним оазисом квітів. Тож подавайте заявки на участь у відділ ЖКГ міської ради та вплітайте свої квіткові візерунки у спільний пахучий звягельський букет.
Антоніна Олександрівна КУЧИНСЬКА захоплюється квітами вже давно. Розповідає, що наші статті про людей, котрі, як і вона, закохані у квіти, читає з особливим зацікавленням. Зовсім випадково пані Антоніна теж опинилася серед героїв нашої «квітучої» рубрики, адже краса, створена її руками на власному подвір’ї (що на Коцюбинського, 10), не могла залишитися нами непоміченою.
«У мене ця любов — від мами, вона передала її мені у спадок», — розповідає господиня. На своєму подвір’ї жінка створила рокарій, де каміння у гармонійному поєднанні із рослинами уособлює куточок природи.
Антоніна Кучинська погоджується, що Новоград за роки проведення квіткових конкурсів ожив і забуяв новими фарбами. «Раніше люди будь-що намагалися засадити присадибну ділянку овочами. Тепер менталітет міняється. Хочеться використовувати землю не лише для користі, а й для краси».
Юлія КЛИМЧУК
Фото Віктора ТИМОЩУКА