НЕЗАБУТНІЙ ВІДПОЧИНОК В «ЕДЕЛЬВЕЙСІ»

НЕЗАБУТНІЙ ВІДПОЧИНОК В «ЕДЕЛЬВЕЙСІ»

Літні канікули — найбезтурботніша для дітей пора, це довгоочікуваний час свободи від уроків, домашніх завдань та шкільних парт. У той же час для батьків постає питання: куди відправити дитину, як ЇЇ оздоровити. Що зробити для того, аби вона не блукала заасфальтованими вулицями чи щоденно сиділа перед монітором комп'ютера.


Для нас, батьків 6-А класу спеціалізованої школи №4, ця проблема вирішилася досить просто. Але лягла вона на тендітні жіночі плечі класного керівника Валентини Володимирівни Федорчук, вчителя математики Тетяни Вікторівни Сукач, вчителя психології Альбіни Анатоліївни Колесник. Завдяки цим милим жінкам, наші діти мали можливість відпочити в дитячому туристично-оздоровчому комплексі «Едельвейс» на Івано-Франківщині.
Діти мали справжній активний, цікавий відпочинок. Завдяки організаторським здібностям вчителів, вони отримали те, про що вони мріяли. Дітлахи побачили красу та велич Карпатського краю, смерекові чорні ліси з їх подихом на ясну зелень полонини, кипіння холодної річки та синій димок ватри, а також шанс знайти нових та справжніх друзів. Учні та вчителі були вражені гостинністю, доброзичливістю, щирістю працівників табору.
Відпочинок видався чудовий: щодня дискотеки, різноманітні конкурси, змагання. Велика увага приділялася спортивній роботі, працювала бібліотека та система супутникового телебачення. В програму відпочинку також входили оригінальні екскурсії в м. Яремче, відвідування визначних місць Карпатського Національного парку, сходження на г. Хомяк. Вихованці мали можливість навчитися основам туризму.
Діти та батьки щиро вдячні вчителям за заряд енергії, романтику, яскраві враження, за подаровану можливість провести відпочинок у Карпатах, за справжній відпочинок, про який мріяли наші діти.
Алла БОЛЬБАН, від імені учнівського та батьківського колективу