ОФІЦІЙНО

МІСТО АКТИВНО ГОТУЄТЬСЯ ДО «ЛЕСИНИХ ДЖЕРЕЛ»
У центральній частині міста ведуться ремонти фасадів офісів, житлових будинків. Наразі міським головою проаналізовано хід підготовки до ювілейного
25 свята, що пройде продовж трьох останніх днів липня. Наголошувалося на посиленні дій відповідних житлово-комунальних служб щодо проведення належного благоустрою на території міста. Загривий В.І. звертається до новоград-волинців із розумінням та патріотизмом віднестися до підготовки нашого спільного дому до міжнародного свята, навести лад у власних садибах та громадських місцях. Стародавньому Звягелю належить гідно зустріти численних гостей — творчі колективи, офіційні делегації.
ЧИ БУТИ НОВОМУ ХІРУРГІЧНОМУ КОРПУСУ?
У ході зустрічі міського голови із проектантами Комунального підприємства «Житомирпроект» вивчалося проведення попередніх робіт для проектування та спорудження хірургічного корпусу лікарні в нашому місті. Обговорювалися шляхи розв’язання проблемних питань. Серед найближчих завдань — порушення клопотання щодо виділення державних коштів для початку будівництва даного об’єкту вже з 2012 року; залучення дольової фінансової участі в проекті районної влади Новограда-Волинського, Баранівки та Ємільчиного.
ЯК ОСВОЇТИ МІСТУ 17 МІЛЬЙОНІВ?..
Розглянуто питання освоєння державних коштів у сумі 17 млн. грн., виділених на соціально-економічний розвиток міста завдяки сприяння Володимира Литвина. Визначено перелік найнеобхідніших для людей об’єктів для будівництва, реконструкції та ремонту в цьому та наступному роках. Заслухано інформацію посадовців міської ради та спеціалістів «Теплокомуненерго» про хід підготовки до монтажу автономного опалення в 11-ти бюджетних закладах міста. За підрахунками, це, без сумніву, має принести суттєву економію природного газу та коштів міського бюджету.