«ЗВЯГЕЛЬ-ІНФОРМУ» — 18!

«ЗВЯГЕЛЬ-ІНФОРМУ» — 18!

МИ — ПОВНОЛІТНІ! 30 ЛИПНЯ — ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ГАЗЕТИ
Час летить стрімко. Розвивається, стає іншим наше місто, яке розбудовують славні люди. Події, здобутки, розчарування, злети, нові погляди, спроби стати кращими, промахи, знову надії… Вже 18 років «Звягель-Інформ» пише літопис життя рідного міста — розміреного та замріяного, часом — динамічного та новаторського красеня-Новограда.
Щодня, щогодини і щохвилини намагаємося помічати усе те, що творить нашу дійсність. Журналістиці пощастило, її прерогатива поряд з іншими професіями — можливість фіксувати час, робити помітки на його полях публікаціями журналістів. Разом із нашими читачами колектив «Звягель-Інформу» невтомно відстежує події, дбає про об’єктивне інформативне сьогодення, цікавиться багатою минувшиною і мріє про найкращу перспективу для свого міста.
У 18 років людина стає повнолітньою. Пригадуєте, рівно 18 років тому, з нагоди виходу першого номера нашої газети, ми привітали на своїх шпальтах новонароджених немовлят? Сьогодні вони, 18-річні молоді українці — наша надія і гордість на гарне майбутнє, закінчили школу і вступили у ВНЗи, роз’їхалися по різних містах та країнах, піднімаються вгору сходинками життя. Виросло, стало більш професійним і наше щотижневе друковане видання.
Листи та дзвінки до редакції, проблеми, радість та біль наших читачів — крок за кроком усі ці роки ми йдемо поруч із нашими читачами. І вони нам вірять. Найбільша кількість оголошень та реклами, чисельні звернення з різних питань (подекуди й не у нашій компетенції) з надією на допомогу, вдячність людей за вирішення тих чи інших негараздів після виходу чергового номера газети, — усе свідчить про головне для будь-якого ЗМІ — є зворотній зв’язок. Отже, недаремними були 18 років творчих пошуків, напруженої і непередбачуваної роботи. Сьогодні «Звягель-Інформ» знають, поважають і читають не лише на теренах Житомирщини, а й, завдяки Інтернету, в усьому світі, кращі наші професійні здобутки наслідують колеги-журналісти, а ми… продовжуємо працювати.
І це, можливо, було би складно, якби не було настільки цікаво! Час не припиняє свого нестримного лету, а разом із ним тривають наші пошуки задля вдосконалення «Звягель-Інформу». Будемо й надалі інформувати, аналізувати, приємно дивувати, збагачувати літопис нашого спільного з вами, шановні читачі, життя. Попереду ще стільки цікавого…