ХРОНІКА 37/2011

НІЧНИЙ КРАДІЙ
Днями до Новоград-Волинського МВ звернулась місцева жителька із заявою про те, що уночі, близько 3 години, невідома особа відкрито заволоділа її сумочкою, в якій знаходилось 700 гривень.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого 30-річного місцевого жителя, в якого частину викрадених грошей вилучено.
НАКРАВ ТРУСІВ НА 700 ГРИВЕНЬ
Нещодавно до Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернулась жителька райцентру, 1966 р.н., приватний підприємець, із заявою про те, що з її торговельної палатки, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено білизну на загальну суму 705 гривень.
Працівники міліції за підозрою в скоєнні злочину затримали 34-річного жителя райцентру, в якого викрадене вилучено.
КОНТРАБАНДУ ВОЗЯТЬ… ПІДВОДАМИ
Нещодавно охоронці рубежу окремого відділу прикордонної служби регіонального управління типу «С» на ділянці відповідальності Житомирського загону 6 вересня поблизу українсько-білоруського кордону затримали велику партію контрабандних товарів народного споживання. Порушників виявили за допомогою пристрою нічного бачення між українським селом Копище і білоруським — Прибиловичі. Троє українців рухались на 2 підводах, завантажених 26 баулами з натільною білизною, кофтами, спортивними костюмами, пальтами та іншим товаром китайського виробництва.
Громадян України та гужовий транспорт доставили до прикордонного підрозділу для з’ясування обставин порушення. Вартість контрабандного товару — близько 400 тис. гривень. Про затримання повідомлено білоруських прикордонників. Продовжуються оперативні заходи щодо пошуку інших осіб, котрі можливо причетні до протиправної діяльності.
ВОДІЙ І ДІТИ ВЧАСНО ПОКИНУЛИ ПАЛАЮЧИЙ АВТОБУС
7 серпня, близько 17 години, на сільській дорозі біля селища Моісеївка Ємільчинського району, школярі помітили яскраві проблиски, що раз у раз з'являлися на капоті двигуна біля водія. Вони прийняли їх за сонячні відблиски. Сам водій, захоплений дорогою, цього не помічав. Коли салон став стрімко наповнюватися димом, він негайно зупинив автобус, відкрив задні двері, щоб, за його словами, у дітей навіть і думки не було наближатися до палаючого двигуна. Чоловік голосно і чітко подав команду на вихід.
Усі вісім школярів швидко і без метушні покинули машину. Водій встиг схопити лише документи, коли вогонь вирвався з-під капота. Вогнегасник дістати вже було неможливо.
Чоловік відвів дітей на безпечну відстань, повідомив про пожежу рятувальників.
Пожежні смт. Ємільчине прибули, не втрачаючи ні секунди, вогонь загасили швидко. Надісланий на заміну автобус доставив школярів по домівках. Постраждалих немає.
Ймовірною причиною загоряння фахівці називають коротке замикання електропроводки.
Новини Житомира