ХРОНІКА 49/2011

ВЕЛОСИПЕД «НА ДИЗЕЛІ»
27 листопада, вночі, з гаража жителя села Гірки невідомий, зірвавши з дверей замок, викрав велосипед і 30 літрів дизельного пального. Працівники міліції по гарячих слідах затримали непрацюючого, раніше судимого односельчанина потерпілого, в якого частково і було вилучено викрадене.
ЙШОВ, ЙШОВ І КАБЕЛЬ «ЗНАЙШОВ»
1 грудня житель села Гульськ, 1959 р.н., вирішив запастися телефонним кабелем, який «знайшов» між селом Гульськ і Новоградом-Волинським. Але скористатися ним не довелося, чоловік був затриманий і кабель вилучений. Збиток ВАТ «Укртелекому» встановлюється, проводиться перевірка.
ДОВЕДЕТЬСЯ — БЕЗ МУЗИКИ...
3 грудня, вночі, в селі Ярунь невідомі, відкривши на дверцях «жигулів» скло, викрали автомагнітолу «Піонер» і 2 колонки. Збиток господаря становить 1400 гривень. Працівниками міліції встановлюється особа злодія.
ЗАКОРТІЛО ФУТБОЛУ
4 грудня до відділу міліції надійшла заява від жительки села Кам’яний Майдан про те, що в ніч на 3 грудня, з її будинку, через вікно, був викрадений телевізор, вартістю 1200 гривень. І це саме у той час, коли транслювався чемпіонат України з футболу. У ході розслідування був затриманий житель цього ж села, 1985 р.н., у якого і вилучили викрадене.
ОБЕРЕЖНО З ВОГНЕМ!
29 грудня, під час гасіння пожежі, що сталася у житловому будинку села Слобода Романівська, виявлено труп господаря будинку. Ним виявився чоловік, 1965 р.н., який зловживав спиртними напоями. За даним фактом ведеться перевірка.
П.КОПТІЙЧУК, заступник начальника МВ УМВС