КВИТКИ НА ПОЇЗД «КИЇВ-ВАРШАВА» ВІДНИНІ МОЖНА ПРИДБАТИ У НОВОГРАДІ

Як уже повідомлялося у ЗМІ, на початку грудня встановлено зупинку по станції Новоград-Волинський поїзду №67/68 сполученням «Київ-Варшава». На прохання окремих громадян надаємо додаткову інформацію щодо його курсування.
Поїзд №67/68 відправ­ляється з Києва щодня, о 15.04. Слідує із зупинками через станції Коростень, Новоград-Волинський, Шепетівка, Здолбунів, Рівне, Ківерці, Ковель, Ягодин, Дорохуськ, Хелм, Хелм-Място, Свидник-Всходній, Свидник-Място, Люблін, Налєнчув, Пуляви, Деблін та Пілава.
На станцію Новоград-Волинський прибуває о 18.39, відправляється о 18.42. До Варшави прибуває наступного дня, о 8.39 — на вокзал Варшава-Всходня, о 8.50 — Варшава-Центральна та о 9.05 — Варшава-Заходня.
У зворотному напрямку поїзд відправляється щодня з вокзалу Варшава-Заходня, о 15.45, з Варшава-Центральна — о 15.55 та Варшава-Всходня — о 16.06, і прибуває в Новоград-Волинський о 6.42, а в Київ — о 10.39.
Звертаємо увагу пасажирів на те, що квитки на вищеза­значений потяг можна придбати відтепер і безпосередньо у місті Новограді-Волинському, зокрема, у касі попереднього продажу квитків, що знаходиться за адресою: вул.Соборності, 14 (компанія «Телефонъ»). У подальшому, якщо потяг користуватиметься попитом у місцевих пасажирів, — буде відкрито продаж квитків у міжнародному сполученні безпосередньо в касах залізничного вокзалу міста Новограда-Волинського.
Укрзалізниця звертає увагу на те, що у Варшаві пасажири можуть здійснити зручну пересадку на поїзди польського формування та дістатися багатьох міст Польщі та деяких міст Німеччини. Зокрема, о 9.55 з вокзалу Варшава-Центральна відправляється швидкий поїзд класу ЄвроСіті №ЕС44 «Варшава-Берлін ­Експрес», яким можна дістатися до міст Кутно, Познань, Жепін, Франкфурт-на-Одері. Вартість проїзду від Варшави до Берліна складає у вагоні 2-го класу 48,6 євро та у вагоні 1-го класу — 75,4 євро, а відстань між двома столицями поїзд долає за 5 годин 17 хв.
С.КОЛОТОВ, заступник міського голови