ХРОНІКА 1/2012

«ДІАМАНТОВИЙ» НОВИЙ РІК
27 грудня, близько 10 години, троє невідомих у масках зайшли до ювелірного магазину «Діамант», що розташований по вулиці Замковій. Зв’язавши продавщицю і зачинивши у підсобному приміщенні, злодії викрали ювелірні вироби і зникли у невідомому напрямку.
Прохання до всіх, хто був випадковим свідком даної події, повідомити у чергову частину за телефонами, які працюють цілодобово: 102, 5-22-25, 093-352-33-41, 098-093-76-82. Анонімність і винагорода гарантуються!
Як стало відомо, наступного дня аналогічне пограбування ювелірного магазину сталося і в Коростишеві.
«ТРАНЗИТНИЙ ПАСАЖИР»
26 грудня власники кафе-бару «Транзит» виявили зникнення чималої суми грошей. У ході оперативних дій слідчих виявилося, що гроші поцупив місцевий, раніше судимий, житель. Проводяться заходи зі встановлення його місцезнаходження.
ВЕЛОТУРИСТ
28 грудня був затриманий неповнолітній звягельчанин, який промишляв угоном велосипедів (на сьогодні зізнався у 5 крадіжках протягом року!). Хлопець був учнем Бердичівської школи-інтернату, де, проте, рідко з’являвся. Неповнолітній за­арештований, і йому «світить» 5 років, щоб обдумати свій велопробіг. Проводяться заходи з вилучення викрадених велосипедів.
НОВОРІЧНИЙ «ГОП-СТОП»
2 січня, після спільного застілля, господарка будинку виявила пропажу новорічних подарунків, одягу і продуктів харчування. Особи гостей встановлені, пошук злодіїв триває.
Віктор ПАШКЕВИЧ, начальник СКР Новоград-Волинського МВ, майор міліції

ДАІ ІНФОРМУЄ
30 грудня, близько 17 години, водій мікроавтобуса «Volkswagen» скоїв наїзд на жителя села Дідовичі, 1948 р.н. Пішохід загинув на місці пригоди. Причиною стало погане освітлення на трасі. За даним фактом ведеться слідство.
Новоград-Волинський МВ