П’ЯНИЙ ХЛОПЕЦЬ ІЗ «ВИКИДУХОЮ» ПОРІЗАВ ЛЮДЕЙ

У Народицькому районі Різдвяний вечір закінчився для кого в лікарні, для кого — в буцегарні.
Різдвяного вечора, близько 20.00, до Народицького РВ УМВС України в Житомирській області зателефонував житель одного із сіл району й розповів, що щойно на вулиці, у ході бійки, наніс ножове поранення односельчанину.
Уже на місці події, куди відразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники міліції з’ясовували всі обставини. Так, було встановлено, що поблизу приміщення сільського клубу між декількома чоловіками, неабияк підігрітими спиртним, зав’язалась жвава розмова, яка швидко перейшла у штовханину. Достеменно згадати привід для образ учасники зараз не в змозі, однак у ту мить вони видавалися серйозними, а тому найвагомішим аргументом стала фізична сила.
У ході такого з’ясування стосунків 22-річний парубок вихопив із кишені викидного ножа, яким поранив двох своїх односельчан, 1982 року народження. Усвідомивши, що накоїв, хлопець зателефонував до міліції.
Потерпілих було доставлено до хірургічного відділення районної лікарні.
Їх кривдника затримано. Хлопець свою вину визнає та шкодує, що в емоційному пориві накоїв біди і собі, й іншим.
Як розповів заступник начальника Народицького РВ УМВС Сергій Приходько, за даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Алла ВАЩЕНКО, СЗГ УМВС України в Житомирській області