НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ З РЕКОРДСМЕНОМ

НЕЗАБУТНЯ ЗУСТРІЧ З РЕКОРДСМЕНОМ

Школа — це не лише храм науки, де дітям прищеплюють любов до навчання, дають глибокі знання, це те місце, де вчителі на кожному уроці засівають душі своїх вихованців розумним, добрим, вічним. Тут також піклуються про моральні та душевні цінності дітей, дбають, щоб нинішні школярі, хлопчики та дівчатка, виросли гідною зміною і стали у майбутньому творчою, розумною, активною елітою своєї держави.
\"НЕЗАБУТНЯ

Новоград-Волинська школа-родина №2 — це школа радості для дітей, творчості для вчителів та спокою для батьків. Саме тут будні навчання тісно переплітаються із різними видами позашкільної діяльності: цікавими екскурсіями та поїздками, теплими родинними святами, творчими звітами класів-родин, концертами та незабутніми зустрічами.
Саме такою була одна з останніх зустрічей учнів родини «Веснянки» (6-А класу), коли до них зимової днини завітав незвичайний гість — людина-легенда нашого міста, Олександр Дідовець. Його ім'я широко відоме й за межами нашого древнього Звягеля. Він неодноразово брав участь у спортивних змаганнях, чемпіонатах, турнірах різного гатунку, відстоюючи честь нашого міста, а нерідко — представляючи нашу державу за кордоном, щоразу підтверджуючи той факт, що слов'яни — народ міцний і витривалий, а гирьовий спорт є візиткою нашого містечка.
Діти з інтересом та захопленням слухали розповідь спорт­смена про те, як і коли він починав свою спортивну кар’єру, про його здобутки, його власні досягнення та досягнення його вихованців, плани на майбутнє. Питання сипалися одне за одним. Цікаво було слухати і його розповідь про ставлення до спорту в інших країнах в цілому та до гирьового спорту зокрема.
Кожен учень класу мав нагоду не лише побачити та потримати медалі гирьовика у руках, а й приміряти їх. Зустріч закінчилася тим, що і гості, і господарі зробили спільні висновки: необхідно вести здоровий спосіб життя, більше часу проводити на свіжому повітрі, активно займатися спортом, і тоді не лишатиметься часу для того, аби марнувати його на шкідливі звички. Адже питання тютюнопаління, алкоголізму та наркоманії стоїть дуже гостро в нашій державі.
Тому необхідно прищеплювати нашим діткам здорові захоплення та корисні хобі. У ході бесіди з'ясувалося, що учні 6-А класу займаються у секціях карате, футболу, чимало учнів відвідує басейн.
Тому скажемо «Ні!» — шкідливим звичкам, «Так!» — фізкультурі й спорту, адже у здоровому тілі — здоровий дух.
Саме такими цікавими й водночас корисними зустрічами будуть у майбутньому зігріті спогади учнів про їхні шкільні роки.
Оксана Олександрівна, мама учениці 6-А класу