ХРОНІКА 7/2012

УКРАВ МОБІЛЬНИК У... ДРУГА
Днями до чергової частини міліції зателефонував місцевий житель, громадянин А., і повідомив, що у нього якийсь молодик викрав мобільний телефон «Нокіа».
У ході перевірки з’ясувалося, що телефон у потерпілого викрав його ж друг, з котрим він цього дня гуляв містом. А трапилося наступне. Приятель попросив мобільник, щоб комусь зателефонувати. Разом із тим сказав другові почекати на нього в під’їзді, поки він підніметься на другий поверх до якогось знайомого. Однак харцизяка назад не повернувся. Він на тих же «поверхах» продав комусь телефон, а потім втік через «чорний» хід.
Проте, втікача наступного дня затримали. Гроші вилучили, але тепер ще доведеться відповідати перед судом, адже небораці інкримінується стаття «Крадіжка».
ГІРКІ ЛАСОЩІ
10 лютого вагітна мешканка одного із сіл району зайшла в магазин «Житомирські ласощі», що по вулиці Ніколаєва, аби купити чогось солоденького додому. Проте, при розрахунку з’ясувалося, що з її сумки зник гаманець із п’ятьма тисячами гривень.
Крик, гвалт! Дзвінок до міліції. І недарма. Вже через кілька годин крадійку вдалося затримати і гроші вилучити. Зловмисницею виявилася 24-річна місцева жителька. Проти неї порушена кримінальна справа.
«ЗНЯЛА» ПОРЧУ ЗА... 10 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ!
10 лютого до бабусі, жительки с.Івашківка, зайшла жінка і повідомила, що на цю хату наведено порчу, тому треба негайно щось робити. Потім незнайомка сказала старенькій, що в тої є гроші. Треба їх принести, щоб «відробити» від поганого.
Бабуся слухняно пішла в кімнату і винесла 10 тисяч гривень. Віддала їх «рятівниці». Далі бабуся нічого не пам’ятає. «Знахарка» зникла разом із грошима. Правоохоронці припускають, що тут без гіпнозу не обійшлося.
Наразі працівники міліції проводять заходи зі встановлення даної особи. А мешканців міста і району застерігають від подібних проявів. Будьте обережні! Шахраї не дрімають!
За інформацією Новоград-Волинського МВ підготував Микола МАРУСЯК